این یافته که درونگراها باهوش تر از برونگراها هستند با نظریه برانگیختگی آیزنک مطابقت دارد که بیان میکند افراد درونگرا راحتتر برانگیخته میشوند و در نتیجه ریسکپذیرتر هستند و این امر میتواند بر عملکرد آنها در تستهای هوش تأثیر بگذارد.
به گزارش خط سلامت با این حال، مطالعات دیگر هیچ ارتباطی بین برونگرایی و هوش پیدا نکردهاند و برخی دیگر حتی رابطه مثبت ضعیفی را نشان دادهاند.
آیا برونگراها هوش پایینی دارند؟
متاآنالیز انجام شده توسط ولف و آکرمن (2005) که 100 مطالعه را بررسی کرد، نشان داد همبستگی بین برونگرایی و هوش بسیار کوچک و نزدیک به صفر بوده است، به این معنی که هیچ اثر قابل توجهی وجود ندارد.
علاوه بر این، رابطه بین برونگرایی و هوش ممکن است با سن تغییر کند. برخی از مطالعات نشان دادهاند که در سنین پایینتر، رابطه مثبت است، در حالی که در سنین بالاتر منفی میشود.
دو بعد مختلف برونگرایی نیز وجود دارد: قدرت اجتماعی و نزدیکی اجتماعی. تحقیقات نشان داده است که نزدیکی اجتماعی با هوش، ارتباط منفی ضعیفی دارد، در حالی که قدرت اجتماعی ارتباط مثبت ضعیفی دارد.
در نهایت، رابطه بین برونگرایی و هوش پیچیده است و هیچ پاسخ قطعی وجود ندارد. عوامل مختلفی میتوانند بر این رابطه تأثیر بگذارند، از جمله سن، معیارهای مورد استفاده برای اندازهگیری برونگرایی و هوش و ...
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است