چرا گاهی از شنیدن دلداری عصبانی می شوید ؟

خط سلامت: آیا تاکنون این تجربه داشته اید که در برابر فردی که سعی دارد با نهایت مهربانی شما را دلداری دهد با خشم واکنش نشان داده باشید؟ به نظر شما چه چیزی باعث می شود یک فرد در برابر دلداری، عصبانی و خشمگین شود؟

چرا گاهی از شنیدن دلداری عصبانی می شوید ؟

زمانی که احساس آسیب‌پذیری می‌کنیم، ممکن است تلاش‌های دیگران برای دلداری را به عنوان نشانه‌ای از ضعف یا ناتوانی خودمان ببینیم. این امر می تواند احساس خشم یا حقارت را در ما برانگیزد.

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا گاهی اوقات از دلداری دیگران به شدت عصبانی می شویم. در این مطلب برخی از این دلایل را معرفی می کنیم:

چرا برخی افراد از دلداری دیگران، عصبانی می شوند؟

احساس عدم درک شدن: گاهی اوقات، افرادی که سعی می‌کنند ما را دلداری ‌دهند، به طور کامل مشکل ما را درک نمی‌کنند. این سوء تفاهم می‌تواند منجر به خشم و ناامیدی شود، زیرا احساس می‌کنیم که حرفمان شنیده نمی‌شود یا مشکلمان دیده نمی‌شود.

تحت فشار قرار گرفتن برای تظاهر به حال خوب: ممکن است احساس کنیم که باید بعد از دریافت دلداری، قوی و مثبت باشیم. این فشار می تواند استرس‌زا باشد و منجر به احساس خشم و عصبانیت شود، به خصوص اگر هنوز برای پردازش احساسات خود زمان کافی نداشته باشیم.

تجربیات گذشته: اگر در گذشته تجربیاتی منفی با دلداری شدن داشته باشیم، ممکن است نسبت به هر گونه تلاش برای دلداری شدن مشکوک یا خشمگین شویم.

ترجیحات شخصی: برخی از افراد به سادگی ترجیح می دهند که در خلوت خود با احساسات شان کنار بیایند و از دلداری دیگران استقبال نمی کنند.

برای کاهش عصبانیت ناشی از دلداری چه باید کرد؟

مهم است که به یاد داشته باشیم که خشم یک احساس طبیعی و سالم است.  اگر بعد از دریافت دلداری احساس عصبانیت کردید، سعی کنید موارد زیر را انجام دهید:

اجازه دهید احساساتتان را تجربه کنید و خشم خود را سرکوب نکنید یا سعی نکنید آن را انکار کنید.

منبع خشم خود را شناسایی کنید

چه چیزی در مورد تلاش برای دلداری شدن شما را عصبانی می کند؟ آیا احساس می‌کنید که درک نمی‌شوید؟ آیا احساس فشار می‌کنید که "خوب باشید"؟

با کسی که به او اعتماد دارید صحبت کنید

صحبت در مورد احساساتتان با یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا یک درمانگر می تواند به شما کمک کند تا آنها را پردازش کنید و راه های سالمی برای مقابله با آنها پیدا کنید.

برای خودتان وقت بگذارید

به خودتان زمان و فضایی بدهید تا با احساساتتان کنار بیایید. کاری را انجام دهید که از آن لذت می برید و به شما آرامش می دهد.

اگر متوجه شدید که به طور مکرر از دلداری دیگران عصبانی می شوید، ممکن است مفید باشد که با یک متخصص سلامت روان صحبت کنید. 

آنها می توانند به شما کمک کنند تا ریشه خشم خود را درک کنید و مکانیسم های مقابله ای سالمی را برای مدیریت احساسات خود ایجاد کنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان