هوش هیجانی پایین ارتباطات افراد را کاهش می دهد.
به گزارش خط سلامت توانایی هدایت مکالمات بخش اساسی هوش هیجانی است.
هوش هیجانی و مهارت های ارتباطی
هوش هیجانی بر مهارت های ارتباطی افراد تاثیر می گذارد. موضوعات خاصی وجود دارند که اگر به طور مکرر یا به روش اشتباه مطرح شوند، می توانند نشان دهنده کمبود هوش هیجانی باشند. این موضوعات شامل موارد زیر می باشد:
منفی گرایی مداوم
برخی افراد همیشه روی جنبه های منفی چیزها تمرکز دارند. منفی بودن مزمن نشانگر هوش هیجانی ضعیف می باشد. اگر شخصی به طور مداوم موضوعات منفی را مطرح می کند، به این دلیل است که نمی تواند احساسات خود را به طور موثر تنظیم کند. آن ها در چرخه منفی گرایی گیر کرده و فاقد مهارت های عاطفی برای رهایی از آن باشند.
درام های شخصی
نمایش مداوم درام های شخصی نشان دهنده فقدان مرزهای عاطفی و خودآگاهی می باشد که جنبه های کلیدی هوش هیجانی هستند.
شایعات
شایعات مانند پچ پچ بی ضرر به نظر می رسند، اما اغلب نشانه هوش هیجانی پایین است. افراد با هوش هیجانی بالا تمایل دارند به جای بحث در مورد زندگی دیگران در غیاب آن ها، بر ایده ها و گفتگوهای سازنده تمرکز کنند. آن ها تاثیر منفی شایعات بر روابط و محیط های کاری را درک می کنند.
در واقع، تحقیقات نشان داد افرادی که به طور مکرر غیبت می کنند، سطح عزت نفس و تمایل اجتماعی پایین تری دارند.
پول
پول موضوع پیچیده ای است که می توان در مکالمات پیمایش کرد. در حالی که بحث در مورد مسائل مالی در شرایط خاص کاملاً طبیعی است، اما مطرح کردن مداوم پول نشانه هوش هیجانی پایین می باشد.
افراد با هوش هیجانی بالا میدانند بحث کردن دائمی در مورد وضعیت مالی خود، چه لاف زدن در مورد ثروت یا شکایت از مشکلات مالی خود، باعث ناراحتی دیگران می شود.
دستاوردهای شخصی
هدایت مداوم مکالمات به سمت دستاوردهای خود نشان دهنده کمبود هوش هیجانی می باشد. افرادی که هوش هیجانی بالایی دارند، موفقیت های خود را جشن می گیرند، اما به دستاوردهای دیگران نیز علاقه واقعی نشان می دهند. آن ها درک می کنند که همدلی و احترام متقابل ستون فقرات ارتباطات معنی دار را تشکیل می دهد .
کسی که دائماً در مورد دستاوردهای خود صحبت می کند و غالباً دیگران را تحت الشعاع قرار می دهد، این درک را ندارد.
کاستی های دیگران
افراد با هوش عاطفی پایین علاقه ای غیرعادی به اشاره به عیوب دیگران دارند. بیان مکرر کاستی های دیگران در گفتگو نشان دهنده عدم همدلی و بلوغ عاطفی می باشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.