
سخنرانی در میان جمع نیازمند داشتن اعتماد به نفس بالا است.
به گزارش خط سلامت برای بهتر صحبت کردن در میان جمع و داشتن اعتماد به نفس بالا داشتن برخی مهارت های سخنوری لازم است.
سخنرانی و مهارت ها
سخنرانی باید تاثیر گذار باشد. یکی از عوامل تاثیر گذار بودن سخنران داشتم اعتماد به نفس بالا است. راه های زیر برای تقویت اعتماد به نفس و افزایش مهارت های ارتباطی پیشنهاد می شود:
قدرت مکث
صحبت کردن با اعتماد به نفس به این نیست که چقدر سریع می توانید صحبت کنید یا چند کلمه می توانید در یک دقیقه بگویید. این امر به سرعت، ریتم و سکوت نیاز دارد.
مکث در صحبت ابزار قدرتمندی است و یک لحظه تفکر برای شنوندگان فراهم می کند و به آن ها فرصتی می دهد تا کلمات و ایده ها را هضم کنند.
تمرین بیشتر
تمرین بیشتر به افزایش مهارت های ارتباطی و تقویت اعتماد به نفس کمک می کند. احساس اضطراب حین صحبت با تمرین بیشتر و کسب مهارت های سخنوری کاهش می یابد. گفتار خود را از طریق تمرین تقویت کنید تا زمانی که در بیان کلمات احساس راحتی کنید.
تسلط بر هنر داستان سرایی
مغز انسان برای داستان طراحی شده است. دانشمندان علوم اعصاب دریافته اند شنیدن یک روایت طرز فکر و احساس را تغییر می دهد.
قصه گویی فقط برای بچه ها قبل از خواب یا فیلم های پرفروش نیست و ابزار قدرتمندی در سخنرانی های تاثیر گذار است.
ارتباط غیر کلامی
ارتباط غیرکلامی نقش مهمی در درک دیگران از فرد و پیام رسانی دارد. چیزهایی مانند زبان بدن، حالات چهره و حتی نحوه لباس پوشیدن به طور قابل توجهی بر درک مخاطب از فرد تأثیر می گذارند.
به عنوان مثال، حفظ ارتباط چشمی به مخاطبان نشان می دهد که سخنران اعتماد به نفس و صمیمیت دارد. ژستها بر کلمات تأکید می کنند و به سخنران کمک می کنند تا افکار خود را به طور مؤثرتری بیان کنند.
شناخت مخاطبان
درک اینکه مخاطبان چه کسانی هستند ضروری است و بر پیام، لحن و حتی زبان بدن سخنران تاثیر می گذارد. شناخت سلیقه و مشکلات و علائق مخاطبان مهم است.
اشتیاق
یکی از قویترین راهها برای جذب مخاطب و صحبت کردن با اعتماد به نفس، بروز اشتیاق سخنران است. لحن و سطح انرژی تاثیر زیادی بر مخاطب دارد. مردم تشخیص می دهند که سخنران واقعاً در مورد یک موضوع هیجان زده هست یا خیر.
پذیرش اشتباهات
هیچ بلندگویی کامل نیست. همه افراد گاهی نکته ای را فراموش می کنند یا رشته افکار خود را از دست می دهند. این بخشی از انسان بودن است. اشتباه کردن تا زمانی که آن ها با مهربانی و شوخ طبعی مدیریت شوند اشکالی ندارد . مخاطبان می دانند که سخنران نیز یک انسان است و احترام می گذارند.
بیان ساده
یکی از بزرگترین اشتباهات سخنرانان این است که پیام خود را بیش از حد پیچیده می کنند. آنها از اصطلاحات صنفی، جملات طولانی و ایده های پیچیده استفاده می کنند.موثرترین سخنرانی ها ساده ترین سخنرانی ها هستند. آن ها واضح، مختصر و به راحتی قابل درک هستند.
باور به خود
در قلب صحبت کردن با اعتماد به نفس، خودباوری است. افراد باید به توانایی خود در ارائه یک سخنرانی عالی ، ارتباط با مخاطبان خود و ایجاد تفاوت با کلمات خود ایمان داشته باشند.
صحبت از صمیم قلب
در هسته صحبت کردن با اعتماد به نفس یک حقیقت عمیق نهفته است که کمتر در مورد تکنیک ها و بیشتر در مورد اصالت است. اعتماد به نفس از بیان کامل یا واژگان چشمگیر به وجود نمی آید بلکه از شجاعت بیان افکار، ایده ها و احساسات خود به طور صادقانه و آشکار ناشی می شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.