به گزارش خط سلامت بر اساس تحقیقات جدید افراد زمانی که هدف شان گرفتن معنای عمیقتر از یک رویداد است، تمایل بیشتری به گرفتن عکسهای سوم شخص دارند، اما بر اساس تحقیقات جدید، سلفی گرفتن ما را با رویدادهای گذشته مربوط می کند.
چرا عکسهای سلفی را بیشتر دوست داریم؟
این مطالعه نشان داد مردم تمایل دارند عکسهای سلفی و از خود را بیشتر دوست داشته باشند. زمانی که چشمانداز با هدف آنها برای عکس گرفتن مطابقت دارد و عکسهای سلفی این پتانسیل را دارند که به افراد کمک کنند دوباره به تجربیات گذشته خود متصل شوند و روایتهای خود را بسازند.
تفاوت عکسهای سلفی با عکسهای سوم شخص
یک مطالعه جدید نشان میدهد مردم از عکاسی اول شخص برای ثبت تجربیات فیزیکی استفاده میکنند، اما عکسهای سوم شخص را انتخاب میکنند تا معنای عمیقتر رویدادها را ثبت کنند.
محققان دریافتند افراد زمانی که هدف شان گرفتن معنی و مفهوم است، بیشتر عکسهای سوم شخص میگیرند و زمانی که چشمانداز با هدف شان برای گرفتن عکس مطابقت دارد، افراد تمایل بیشتری به دوست داشتن عکسهای اول شخص دارند.
عکسهای سلفی این پتانسیل را دارند که به افراد کمک کنند دوباره به تجربیات گذشته خود متصل شوند و روایتهای خود را بسازند.
سلفی بگیرم یا نه؟
تصور کنید در حال خوردن غذای رویایی خود هستید و می خواهید آن لحظه را به یاد آورید: آیا باید از غذا به تنهایی عکس بگیرید یا در حین غذا خوردن با شریک زندگی خود سلفی بگیرید؟
تحقیقات جدید نشان میدهد افراد وقتی میخواهند یک تجربه فیزیکی را مستند کنند، از عکاسی اول شخص استفاده میکنند از منظره عکس میگیرند، اما عکسهای سلفی را زمانی انتخاب میکنند که خود را در صحنه به تصویر بکشند و معنای عمیق تر رویدادها را درک کنند.
تحقیقات قبلی بر این موضوع متمرکز بود که عکس گیرنده ، چگونه میخواهد خود را به دیگران نشان دهد.
اکثر مردم هر دو نوع عکس را در موقعیتهای مختلف میگیرند، افراد در موقعیتهای مختلف با هم تفاوت دارند آیا هدف از گرفتن عکس تجربه فیزیکی لحظه است یا معنای بزرگتر آن لحظه در زندگی برای شان مهم است.
چه عکس هایی مفاهیم و معنای زندگی را ثبت می کند؟
در شش مطالعه که شامل بیش از 2100 شرکتکننده بود، محققان دریافتند افراد زمانی که هدف شان گرفتن معناست، بیشتر احتمال دارد عکسهای سوم شخص بگیرند و وقتی به عکسهای سوم شخص نگاه میکنند، بیشتر به معنا برای شان یادآوری میشود. محققان همچنین دریافتند افراد عکسهایی را بیشتر می پسندند، که چشمانداز با هدف شان برای گرفتن عکس مطابقت دارد.
گرفتن و ارسال آن بخشی از زندگی روزمره برای بسیاری از افراد است. دکتر زاخاری نیس - Zachary-Niese- استاد دانشگاه توبینگن میگوید: در حالی که شیوههای عکسبرداری گاهی اوقات در فرهنگ عامه درباره مورد تمسخر قرار میگیرد، عکسهای سلفی این پتانسیل را دارند که به افراد کمک کنند دوباره به تجربیات گذشته متصل شوند.
عکس های سلفی بهتر است یا نه؟
دکتر زاخاری نیس - Zachary-Niese- استاد دانشگاه توبینگن نسبت به استنباط اینکه عکس های سلفی بهتر است یا نه گفت این تحقیق نشان میدهد مؤثرترین دیدگاه به هدف فرد در لحظه بستگی دارد این که یک تجربه فیزیکی را بخواهد ثبت کند یا معنای عمیقتر از یک رویداد را به تصویر بکشد.
همانطور که افراد هنگام عکس گرفتن و نقش چشم انداز بیشتر به اهداف خود توجه می کنند، می توانند در حفظ خاطراتی که بعداً می توانند در مورد آنها فکر کنند مهارت بیشتری پیدا کنند.
دکتر زاخاری نیس - Zachary-Niese- استاد دانشگاه توبینگن میگوید: روشهای عکسبرداری این پتانسیل را دارد که به انگیزههای انسانی اساسی تر برای توسعه و درک احساس ما از خودمان، هم از نظر تجربیات زندگی و هم از نظر معنای بزرگتر خدمت کند. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.