این تاثیر داروهای ضد افسردگی را نمی دانید !

خط سلامت: داروهای ضدافسردگی می‌توانند حساسیت کاربران را نسبت به پاداش‌ها کاهش دهند و در نتیجه باعث بی‌درنگ‌کردن احساسی بسیاری از کاربران می‌شوند. این یافته ها شواهد جدیدی برای نقش سروتونین در یادگیری تقویتی ارائه می دهد.

این تاثیر داروهای ضد افسردگی را نمی دانید !

داروهای ضد افسردگی و یادگیری

به گزارش خط سلامت دانشمندان به این موضوع پی برده اند چرا داروهای ضد افسردگی رایج باعث می شود حدود نیمی از مصرف کنندگان از نظر عاطفی احساس "کسالت" کنند. در مطالعه‌ای که امروز منتشر شد، آنها نشان می‌دهند داروها بر یادگیری تقویتی تأثیر می‌گذارند، یک فرآیند رفتاری مهم که به ما امکان می‌دهد از محیط خود بیاموزیم.

دسته ای از داروهای ضد افسردگی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند، به ویژه برای موارد مداوم یا شدید، مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین هستند. این داروها سروتونین را هدف قرار می دهند، یک ماده شیمیایی که پیام ها را بین سلول های عصبی در مغز حمل می کند.

داروهای ضد افسردگی و احساس کسالت

یکی از عوارض جانبی داروهای ضد افسردگی که به طور گسترده گزارش شده است، "بلانت" است، که در آن بیماران احساس کسالت می کنند و دیگر چیزها را مانند گذشته لذت بخش نمی دانند. اعتقاد بر این است که بین 40 تا 60 درصد از بیمارانی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند این عارضه جانبی را تجربه می کنند.

این تیم هیچ تفاوت گروهی قابل توجهی در شناخت "سرد" - مانند توجه و حافظه - پیدا نکرد. هیچ تفاوتی در اکثر آزمون‌های شناخت «گرم» وجود نداشت - عملکردهای شناختی که احساسات ما را درگیر می‌کنند.

با این حال، یافته جدید کلیدی این بود که حساسیت تقویتی در دو کار برای گروه اس سیتالوپرام در مقایسه با گروه دارونما کاهش یافت. یادگیری تقویتی نحوه یادگیری ما از بازخورد اعمال و محیط است.

اعتقاد بر این است که بین 40 تا 60 درصد از بیمارانی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند این عارضه جانبی را تجربه می کنند.

پروفسور باربارا ساهاکیان، نویسنده ارشد، از دپارتمان روانپزشکی دانشگاه کمبریج و یکی از همکاران در کلر هال، گفت: احساس کسالت یکی از عوارض جانبی رایج داروهای ضد افسردگی است.

داروهای ضد افسردگی و لذت

داروهای ضد افسردگی بخشی از درد عاطفی افراد افسرده را از بین می برند، اما، به نظر می رسد که آنها بخشی از لذت را نیز از بین می برند. از مطالعه ما، اکنون می‌توانیم متوجه شویم که این به این دلیل است که آنها نسبت به پاداش‌ها حساسیت کمتری دارند، که بازخورد مهمی را ارائه می‌دهد.

دکتر کریستل لنگلی افزود: یافته‌های ما شواهد مهمی برای نقش سروتونین در یادگیری تقویتی ارائه می‌دهند. ما این کار را با مطالعه ای دنبال می کنیم که داده های تصویربرداری عصبی را بررسی می کند تا بفهمیم چگونه اسیتالوپرام بر مغز در طول یادگیری پاداش تأثیر می گذارد. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان