درد کمر و درد کلیه چه علائم و تفاوت هایی دارند؟

خط سلامت: کمردرد یکی از مشکلات شایع است که بیشتر اوقات، این درد ناشی از مشکلات ستون فقرات و نواحی اطراف آن ناشی می‌شود. با این حال، گاهی اوقات یک اندام داخلی، مانند کلیه می‌تواند باعث درد در کمر یا پهلو شود.کلیه‌های شما در زیر قفسه سینه، در هر دو طرف ستون فقرات قرار دارند. به دلیل محل قرارگیری کلیه در کنار اعصاب، ممکن است درد کلیه در قسمت دیگری از بدن شما (اغلب قسمت بالای کمر) احساس شود.

درد کمر و درد کلیه چه علائم و تفاوت هایی دارند؟

درد کلیه و کمر درد اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می‌ شوند. سیستم بدن انسان بسیار پیچیده بوده که ممکن است وجود ناراحتی و درد در یک بخش قسمت‌ های دیگر را نیز تحت تأثیر قرار دهد. هر بیماری با بروز یکسری علائم رخ می‌ دهد که می‌ توان از آنها برای تشخیص و درمان استفاده کرد.

به گزارش خط سلامت بدن انسان پیچیده است و منزلگاه بسیاری از بیماری های بالقوه و ویروس ها است.هر بیماری نوعی از علائم را نشان می دهد که ما می توانیم به خاطر پیدا کردن یک درمان به رسمیت بشناسیم و مستند کنیم، اما گاهی علائم دو شرایط بسیار متفاوت می توانند با هم تداخل داشته باشند و سردرگمی ایجاد کنند این مورد درباره ی درد کمر و درد کلیه هم صدق می کند.

هر دوی این ها نشانه های مشابهی دارند اما دلایل کاملاً متفاوتی هم دارند. دانستن نشانه ها، محرک ها، و ویژگی های این شرایط می تواند به شما کمک کند که این دو را متفاوت کنید.

اغلب افراد تصور می کنند ایجاد درد در ناحیه کمر به علت درد کلیه است و در این بخش میخوانید که درد کمر و درد کلیه چه علائمی دارند و تفاوت آنها مشخص است.

تفاوت بین درد کلیه و درد کمر:

- درد کمر به وسیله درد در هر جایی در پایین کمر یا باسن نشان داده می شود.از سوی دیگر، درد کلیه نیز در کمر دیده می شود، اما معمولاً در بخش بین دنده ها و باسن به نام جناح رخ می دهد. 

- شدت درد کمر در طول روز تغییر می کند. درد کلیوی معمولاً ثابت است و طبیعتا تیز و گاهی خسته کننده است. نکته این است که درد کلیه تغییر نمی کند و یا بهتر نمی شود تا زمانی که مشکل کلیه مورد درمان قرار گیرد.

 - محل درد کمر تغییر می کند:ممکن است به گردن، بالای کمر و یا در قسمت پایین کمر بسته به محل آسیب باشد.

- تغییر درجات درد نیز برای توصیف درد کمر به کار می رود و درد مزمن "حاد" چهار تا دوازده هفته است و "مزمن" بیش از ۱۲ هفته طول می کشد. 

- درد کلیه به طور معمول از شدید تا جزئی طبقه بندی می شود، چرا که علل مختلف می تواند منجر به شدت متفاوتی از درد شود. برای مثال، سنگ کلیه، درد شدیدی را در جناح با حالت تهوع و استفراغ همراه دارد. 

- درد کمر نیز به قسمت های دیگر بدن مثل پشت ران، کفل، ماهیچه و یا پا پخش می شود. درد کلیه ممکن است به پایین شکم و درون ران سرایت کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان