باید و نبایدهای مصرف چای کیسه‌ای + این هشدار جدی است

خط سلامت: برخی تحقیقات نشان داده است نوشیدن چای کیسه ای ممکن است با پیامدهای منفی برای سلامتی همراه باشد.

باید و نبایدهای مصرف چای کیسه‌ای + این هشدار جدی است

افراد شاغل یا افرادی که به هر دلیلی تمایلی به دم کردن چای تازه ندارند، معمولا روز خود را با یک چای کیسه ای شروع می کنند.

به گزارش خط سلامت اگرچه استفاده از چای کیسه ای در بین افراد رایج است، با این حال برخی تحقیقات نشان داده است استفاده از این قبیل چای ها، احتمال ابتلا به برخی مشکلات سلامتی را افزایش می دهد.

آیا چای کیسه ای سرطان زاست؟ 

بیشتر کیسه‌های چای از کاغذ ساخته می‌شود ولی در سال‌های اخیر این کیسه‌ها از مواد پلاستیکی ساخته می‌شود که دارای پلی اتیلن ترفتالات (PET) است.

طبق تحقیقات مختلف در دانشگاه‌های آمریکا این مسئله ثابت شده است که بسیاری از مواد به کار رفته در چای‌های کیسه‌ای برای بدن مضر هستند و در واقع کیسه‌های چای دارای موادی به نام میکروپلاستیک‌ها هستند.

بیشتر کیسه‌های چای از کاغذ ساخته می‌شوند، ولی در سال‌های اخیر کاغذ این کیسه‌ها از مواد پلاستیکی ساخته می‌شوند که دارای پلی اتیلن ترفتالات (PET) هستند که در بطری‌های آب معدنی هم یافت می‌شوند. به خاطر همین گفته می‌شود که بطری‌های آب معدنی اگر در معرض آفتاب و حرارت قرار بگیرند برای بدن سرطان ایجاد می‌کنند.

ناتالی توفنکجی (Tufenkji)، استاد مهندسی شیمی در دانشگاه مونترال، با آزمایش روی چای کیسه‌ای به این نتیجه رسیده است که بیشتر آنها موادی از این نوع را دارند. نتایجی که در مجله Environmental Science & Technology منتشر شد، هشداردهنده بود. چای کیسه‌ای را در آب داغ غوطه‌ور کردند و معلوم شد که میلیاردها ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در یک فنجان آزاد شد.

تحقیقاتی که توفنکجی و تیمش انجام دادند بیشتر و پررنگ‌تر شد تا اطمینان حاصل شود که میکروپلاستیک ها از خود چای نمی آیند و بخاطر چای کیسه ای هستند.

او گفت: محصولات دیگری مانند آب بطری و حتی ماهی و مرغ آلوده به میکروپلاستیک هستند، اما با «چای» شما به معنای واقعی کلمه پلاستیک را به نوشیدنی اضافه می کنید.

هنوز تحقیقات در مورد اینکه دقیقاً چگونه مصرف میکروپلاستیک بر انسان تاثیر می‌گذارد، وجود ندارد. سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواستار تحقیقات بیشتر در مورد میکروپلاستیک ها در محیط و تاثیر آنها بر سلامت انسان شده است.

با این حال، طبق تجزیه و تحلیل WHO، این سازمان ادعا می‌کند میکروپلاستیک های بزرگتر از ۱۵۰ میکرومتر به احتمال زیاد توسط بدن انسان جذب نمی‌شوند. اگرچه کیسه‌های چای تایید شده‌ و ظاهراً بی‌خطر هستند، ولی تیم دانشگاه کانادایی می‌گوید که ممکن است در طولانی مدت بر بدن تاثیر منفی داشته باشد.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: خبر آنلاین 

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان