پیشرفت کردن خواسته افراد زیادی می باشد اما افراد معدودی این را در عمل شان نشان می دهند. این افراد نشانه های مشخصی دارند.
به گزارش خط سلامت پیشرفت کردن یکی از اهداف بزرگی می باشد که منجر به تغییر در زندگی شخص می شود. در ادامه 10 نشانه افرادی که برای پیشرفت کردن تلاش می کنند، آورده شده است.
ترس از تغییر
تغییر بخش اساسی زندگی است. این نحوه رشد، یادگیری و پیشرفت ما است.
اما برای برخی افراد، تغییر یک چشم انداز دلهره آور است. آنها آن را نه به عنوان یک فرصت، بلکه به عنوان یک تهدید می بینند. آنها در برابر آن مقاومت می کنند و ترجیح می دهند در منطقه راحتی خود بمانند، جایی که همه چیز قابل پیش بینی و آشنا باشد.
با این حال، این ترس از تغییر می تواند مضر باشد. می تواند افراد را از ریسک کردن، کشف فرصت های جدید یا درس گرفتن از اشتباهاتشان باز دارد.
افرادی که از تغییر می ترسند اغلب به روال ها و الگوهایی پایبند هستند که دیگر به آنها خدمت نمی کند. آنها در مشاغل ناکامل، روابط سمی یا عادات ناسالم باقی خواهند ماند، زیرا این همان چیزی است که به آن عادت کرده اند.
ترس از تغییر یک رفتار رایج در میان کسانی است که برای پیشرفت در زندگی تلاش می کنند.
اهمال کاری
به تعویق انداختن یک عادت موذیانه است. این فرد را فریب می دهد که فکر کند بیشتر از زمان واقعی خود وقت دارد و هر چه بیشتر کارها را به تعویق بیندازد، به نظر می رسد بزرگتر و طاقت فرساتر می شوند.
اهمال کاری یک رفتار رایج در بین افرادی است که در زندگی گیر می کنند. غلبه بر آن مستلزم انضباط شخصی و تغییر در طرز فکر است. اما زمانی که این کار را انجام دهید، می تواند دنیای متفاوتی را ایجاد کند.
سوگیری منفی
مغز ما بیشتر به تجربیات منفی توجه می کند تا تجربیات مثبت. این به این دلیل است که از دیدگاه تکاملی، شناخت تهدیدهای بالقوه برای بقا بسیار مهم بود.
با این حال، در دنیای مدرن ما، این سوگیری منفی اغلب میتواند بیشتر از اینکه فایده داشته باشد، ضرر داشته باشد. می تواند باعث شود بیشتر از موفقیت ها روی شکست هایمان تمرکز کنیم، در حالی که تمجید را نادیده می گیریم، روی بازخوردهای منفی تمرکز کنیم، یا به جای قدردانی از زمان حال، نگران مشکلات احتمالی باشیم.
افرادی که برای پیشرفت در زندگی تلاش می کنند، اغلب دارای سوگیری منفی بارز هستند. آنها ممکن است دنیا را از دریچه بدبینانه ببینند و همیشه انتظار بدترین ها را داشته باشند. این می تواند به یک پیشگویی خودشکوفایی منجر شود که در آن انتظارات منفی آنها را از اقدام و پیشرفت باز می دارد.
مبارزه با سوگیری منفی شامل ذهن آگاهی و تلاش آگاهانه برای تمرکز بر جنبه های مثبت زندگی است. این در مورد نادیده گرفتن نکات منفی نیست، بلکه در مورد دستیابی به یک دیدگاه متعادل تر است.
عدم خودباوری
یکی از مهم ترین موانع پیشرفت در زندگی، فقدان خودباوری است. اگر به توانایی های خود اعتقاد ندارید، برداشتن گام های مورد نیاز برای پیشرفت تقریباً غیرممکن است.
افرادی که با خودباوری دست و پنجه نرم می کنند، اغلب مهارت ها و استعدادهای خود را دست کم می گیرند. آنها ممکن است از ترس شکست یا طرد شدن از فرصت های جدید اجتناب کنند.
این عدم اعتماد به نفس می تواند منجر به محدودیت های خود تحمیلی شود. این می تواند افراد را از ریسک کردن، امتحان چیزهای جدید یا خارج شدن از منطقه آسایش خود باز دارد.
ایجاد خودباوری نیاز به تمرین و صبر دارد. این در مورد شناخت نقاط قوت، پذیرش نقاط ضعف و درک این است که شکست بخشی از سفر به سمت موفقیت است. با صرف زمان و تلاش، هرکسی می تواند حس قوی خودباوری را در خود پرورش دهد.
تله نفس
همه افراد یک منیت دارند. بخشی از انسان بودن است مشکل زمانی به وجود میآید که نفسهای ما شروع به کنترل ما میکنند و مانع از رشد و پیشرفت ما میشوند.
هنگامی که ما در دام نفس خود گرفتار می شویم، بیش از حد نگران این می شویم که دیگران چگونه ما را درک می کنند. ممکن است از شکست بترسیم، از خطرات دوری کنیم، و اغلب برای پذیرش انتقاد یا درس گرفتن از اشتباهات خود تلاش می کنیم.
این رفتار می تواند ما را راکد نگه دارد، زیرا ما بیشتر بر حفظ وجهه خود متمرکز هستیم تا رشد شخصی.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: سرگرمی روز