۸ ترفند عالی برای افزایش اعتماد به نفس در کار

خط سلامت: اعتماد به نفس فاکتور بسیار مهم در ارتباطات افراد خصوصا در محیط کاری است. داشتن اعتماد به نفس به افراد کمک می کند در موقعیت های شغلی خود ارتباطات بهتری داشته باشند.

۸ ترفند عالی برای افزایش اعتماد به نفس در کار

اعتماد به نفس در افراد هم ویژگی های رفتاری دارد و هم تکنیک های زبان بدن را شامل می شود. اعتماد به نفس به افراد کمک می کند توانایی ها و استعداد های خود را نادیده نگیرند.

به گزارش خط سلامت مهارت هایی برای افزایش اعتماد به نفس در محیط های کاری افراد وجود دارد.

اعتماد به نفس در کار

اعتماد به نفس در کار باعث می شود افراد مهارت های خود را باور داشته باشند و بتوانند در شغل و حرفه خود عملکرد بهتری داشته باشند. مهارت های زیر برای افزایش اعتماد به نفس افراد در محیط های کاری توصیه می شود.

ژست قدرت

دفعه بعدی که در حال ارائه یا صرفاً گفتگو درباره کار با یک همکار هستید، از ژست قدرت استفاده کنید. ژست قدرت شامل یک وضعیت ایستاده محکم با سری رو به بالا، پاهای اندکی از هم باز شده و دست‌ها باز است. این حالت بدن که اغلب به عنوان حالتی مردانه در نظر گرفته می‌شود، در واقع سطح تستوسترون در خون را افزایش می‌دهد که منجر به افزایش اعتماد به نفس می‌شود.

بیش از یک دهه پژوهش نشان داده است که چگونگی ایستادن یا نشستن ما می‌تواند بر اعتماد به نفس ما تأثیر بگذارد. افرادی که قبل از یک جلسه چالش‌برانگیز ژست قدرت به خود می‌گیرند، احتمال تاثیرگذاری خود را افزایش می دهند.

کم گوی و گزیده گوی

ممکن است در طول یک جلسه احساس خشم کنید و تند صحبت کنید. اما برای اینکه حرف های شما شنیده شود و مورد احترام باشید، باید در نحوه ارتباط در محل کار قاعده مند عمل کنید. از اظهارنظر بی دلیل خودداری کنید. به جای آن منتظر بمانید و زمانی صحبت کنید که چیز باارزشی برای اضافه کردن دارید. قبل از صحبت کردن مکث کنید تا بتوانید پاسخی موثر پیدا کنید. اگر نیاز دارید زمانی را برای تأمل بیشتر در مورد مسائل مهمتر بخرید، چند جمله آماده داشته باشید، مانند: «این سؤال نیاز به بررسی بیشتر دارد.» یا «تا ساعت ۵ بعدازظهر پیشنهادات خودم را ارائه می دهم.»

همچنین آگاهی از تن صدا، سرعت حرف زدن و زبان بدن خود مهم است. یک صدای آرام و متین که با لحنی محکم صحبت می‌کند، اعتماد به نفس بیشتری را نشان می دهد.

سوال کمتر

از پرسیدن مداوم سؤال خودداری کنید و به جای آن، بیشتر جملات خبری بیان کنید. با تصمیم‌گیرندگان مانند همتایان خود رفتار کنید نه بالادستی ها.

از عذرخواهی بی‌دلیل اجتناب کنید

چند بار برای اظهارنظرتان یا حتی اشغال کرن فضا، بی‌دلیل عذرخواهی کرده‌اید؟ این یک عادت ناخودآگاه است که بسیاری از زنان، به ویژه، به دلیل تمایل به خوشحال کردن دیگران، اعتماد به نفس پایین یا صرفاً تلاش برای جلوگیری از تعارض با دیگران، دارند.

عذرخواهی بدون دلیل خاص یک رفتار اجتماعی است و اغلب مخصوصا درخصوص دختران از سنین پایین شروع می‌شود. چراکه محیط، دختران را تشویق می‌کند تا نقش میانجی، همکار و مراقب و همچنین مؤدب و خوش‌اخلاق به خود بگیرند. بنابراین یاد می‌گیرند که کمتر جاه‌طلب باشند. اما این رفتار ممکن است تخصص، دانش، توانایی و اعتماد به نفس ما را زیر سؤال ببرد.

موسیقی گوش کنید

قبل از یک جلسه مهم، به موسیقی پرانرژی گوش دهید.

رنگ‌های مناسب بپوشید

رنگ‌های لباس شما می‌تواند حالت و یا تصویر خاصی از شما منتقل کند، حتی اگر خودتان متوجه آن نباشید. رنگ قرمز معمولاً با اعتماد به نفس، قدرت و شور مرتبط است و باعث می‌شود در ذهن بماند. رنگ‌های تیره مثل نیلی، خاکستری و مشکی می‌توانند بیانگر ظرافت، حرفه‌ای بودن، ثبات و اعتماد به نفس باشند. در حالی که رنگ سفید می‌تواند تصویر یک شخصیت تمیز، کارآمد و مرتب را بسازد.

علاوه بر رنگ، ظاهر کلی شما، بر تصویری که می‌خواهید برای مخاطب ایجاد کنید، موثر است.

روتین صبحگاهی

یک صبح مثبت می‌تواند تاثیر زیادی بر کیفیت روز کاری و افزایش اعتماد به نفس شما داشته باشد. یک برنامه خواب منظم داشته باشید تا به موقع بیدار شوید و لازم نباشد صبح ها عجله کنید. در راه رسیدن به محل کار، سه چیز در زندگی خود را که از آنها سپاسگزار هستید، یادداشت کنید تا احساسات مثبتتان تقویت شود. رسیدن به محل کار با آرامش، اختصاص دادن زمان کافی برای سلام کردن به همکاران و آرام گرفتن قبل از شروع کار، برای آرامش و کاهش استرس مهم است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است. 

منبع: روزیاتو

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان