خودشیفتگی یک اختلال شخصیت است و اغلب در میان قاتلان زنجیرهای به چشم می خورد. افرادی که به اختلال خودشیفتگی مبتلا هستند، در دستاوردهای خود اغراق می کنند و انتظار دارند دیگران با نهایت احترام با آن ها رفتار کنند.
به گزارش خط سلامت خودشیفتگی باعث می شود یک فرد از دیگران به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند و به عواطف و احساسات دیگران احترام نمی گذارند.
خودشیفتگی و قتل های زنجیره ای
خودشیفتگی یک اختلال شخصیت است و اغلب در میان قاتلان زنجیرهای به چشم می خورد. یکی از این نمونههای خودشیفتگی در قاتلان زنجیره ای به " دنیس رادر " بر می گردد.
دنیس رادر، قاتل زنجیرهای است که بیشتر با نام مستعار خود «ببند، شکنجه، بکش» (BTK) شناخته میشود. رادر بین سالهای 1974 تا 1991، 10 نفر از جمله مرد، زن و کودک را کشت. پاسخ های رادر به مصاحبه های مختلف، خودشیفتگی عمیق او را منعکس می کند.
رادر در یکی از مصاحبه خود گفته بود: میدانم که عموم مردم از جنایات من غافلگیر میشوند و میخواهند انگیزههای من را بدانند. بنابراین، من برای آن ها هیجان ایجاد می کنم و معماهایی در ذهن شان ایجاد می کنم.
رادر از طریق سرنخ های طعنه آمیز و گفتاری که هیچ رنگ و بویی از عذاب وجدام و پشیمانی نداشت، مستقیماً با مخاطبان عمومی صحبت می کرد.
نشانه های خودشیفتگی در یک قاتل سریالی
یکی دیگر از نشانه های خودشیفتگی رادر این است که او طبقه بندی قاتل زنجیره ای را برای خود رد می کرد. او قاتل سریالی بودن را صفتی بسیار محدودکننده برای خود می دید که دستاوردهای او را توصیف نمی کند.
رادر گفته است که بر خلاف اکثر قاتلان زنجیره ای که نوع خاصی از قربانی را هدف قرار می دهند( مانند زنان معتاد یا...)، او مردان، زنان و کودکان را می کشد و کار خود را محدود نمی کند. خودشیفتگی از تک تک کلمات این فرد می بارد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.