مجرمان پس از آزادی از زندان احتمال دارد دوباره دست به اعمال مجرمانه بزنند.
به گزارش خط سلامت یک مدل اسکن مغزی نشان می دهد برخی مجرمان بعد از آزادی دوباره مجرم می شوند.
مجرمان و اسکن مغزی
مجرمان با داشتن رفتارهای تکانشگر و ناهنجار نظم و امنیت جامعه را به مخاطره می اندازند. مطالعه جدیدی توسط شبکه تحقیقاتی ذهن انجام شده است، نشان میدهد دادههای تصویربرداری عصبی میتوانند احتمال اینکه آیا یک مجرم پس از آزادی از زندان دوباره مرتکب جرم میشود را پیشبینی کند.
این مقاله که قرار است در Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شود ، رفتارهای تکانشی و ضداجتماعی را مورد مطالعه قرار داده و بر قشر کمربندی قدامی (ACC)، بخشی از مغز که با تنظیم رفتار و تکانشگری سر و کار دارد، تمرکز دارد.
این مطالعه نشان داد زندانیان با فعالیت سینگولات قدامی نسبتاً کم، دو برابر بیشتر از زندانیانی که فعالیت مغزی بالایی داشتند در این منطقه احتمال تجاوز مجدد داشتند.
درمان مجرمان
این یافتهها پیامدهای فوقالعاده قابلتوجهی برای آینده نحوه برخورد جامعه با عدالت کیفری و مجرمان دارد. این مطالعه نه تنها ابزاری را به روانشناسان ارائه می دهد تا پیش بینی کنند کدام مجرمان ممکن است دوباره مرتکب جرم شوند و کدام مجرمان دوباره مرتکب جرم نشوند، بلکه مسیری را برای هدایت مجرمان به سمت درمان های هدفمند موثرتر برای کاهش خطر فعالیت مجرمانه در آینده فراهم می کند.
این مطالعه از سیستم تصویربرداری تشدید مغناطیسی سیار (MRI) شبکه تحقیقات ذهن برای جمعآوری دادههای تصویربرداری عصبی در حالی که داوطلبان زندانی یک سری آزمایشهای ذهنی را تکمیل کردند، استفاده کرد.
طبق این مقاله، قشر کمربندی قدامی مغز با پردازش خطا، نظارت بر تعارض، انتخاب پاسخ و یادگیری اجتناب مرتبط است. افرادی که این ناحیه از مغزشان آسیب دیده است، نشان داده شده است که تغییراتی در بازداری، بی تفاوتی و پرخاشگری ایجاد می کنند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.