اثرات مخرب غذا خوردن ایستاده بر سلامتی

خط سلامت: غذا خوردن در حالت ایستاده و هنگام راه رفتن می‌تواند باعث ریفلاکس معده، سوء هاضمه و اتساع شکم شود، بهتر است برای حفظ سلامت دستگاه گوارش، در حالت نشسته غذا میل کنید.

اثرات مخرب غذا خوردن ایستاده بر سلامتی

بسیاری از افراد عادت به غذا خوردن در حین راه رفتن دارند، اما این عادت می‌تواند برای سلامتی بدن بسیار مضر باشد. خوردن غذا در حالت نشسته نه تنها لذت بیشتری در تجربه وعده غذایی می‌دهد، بلکه فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد.

به گزارش خط سلامت در مقابل، غذا خوردن هنگام راه رفتن می‌تواند مشکلات متعددی برای بدن به وجود آورد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

ریفلاکس معده

زمانی که غذا می‌خورید و عمل بلع را انجام می‌دهید، مواد غذایی از طریق مری به معده وارد می‌شود تا فرایند هضم آغاز شود. اما اگر در حین غذا خوردن حرکت کنید، این فرایند ممکن است دچار اختلال شده و منجر به بازگشت اسید معده به مری و ریفلاکس شوید. نتیجه آن سوزش سرمعده و حالت تهوع خواهد بود.

سوء هاضمه

سوء هاضمه یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که هنگام راه رفتن و غذا خوردن رخ می‌دهد. به دلیل عدم هضم کامل مواد غذایی قبل از ورود به روده، این مشکل پدید می‌آید و می‌تواند منجر به ناراحتی‌های بیشتری شود.

اتساع شکم

اتساع شکم حالتی است که به دلیل نفخ به وجود می‌آید و ممکن است با علائمی نظیر حالت تهوع، استفراغ و یبوست همراه باشد. افراد دچار این مشکل ممکن است از درد و ناخوشی در ناحیه شکم شکایت داشته باشند. برای پیشگیری از این وضعیت، بهتر است در حین راه رفتن غذا نخورید.

افزایش فعالیت مثانه

هنگامی که در حال راه رفتن و همزمان غذا خوردن هستید، فعالیت مثانه افزایش می‌یابد. این موضوع می‌تواند به مشکلات جانبی در سیستم ادراری منجر شود.

بروز حالت تهوع

عدم وجود زمان کافی برای استراحت و هضم غذا می‌تواند باعث بروز مشکلاتی نظیر حالت تهوع شود. بنابراین، برای جلوگیری از این وضعیت، به بدن خود فرصت استراحت در حین غذا خوردن بدهید.

تشکیل گاز معده

هر دو مشکل اتساع شکم و سوء هاضمه می‌توانند سبب تولید بیش از حد گاز در دستگاه گوارش شوند. در موارد شدید، این مشکل می‌تواند منجر به درد سینه و حتی سکته‌های خفیف گردد.

زیاده‌روی در غذا خوردن

افراد به دلایل روانی، ممکن است زمانی که همزمان در حال فعالیت و غذا خوردن هستند، بیش از حالت عادی غذا بخورند. این وضعیت می‌تواند به پرخوری و مشکلات مرتبط با آن منجر شود.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان