14 رفتار که نشان می دهد فردی به شدت احساس ناامنی می کند

خط سلامت: احساس ناامنی یک تجربه پیچیده است که به طرق مختلف ظاهر می شود و اغلب در پشت رفتارهای به ظاهر عادی پنهان می شود.

14 رفتار که نشان می دهد فردی به شدت احساس ناامنی می کند

در حالی که همه لحظات شک و تردید به خود را تجربه می کنند، احساس ناامنی مزمن را می توان از طریق عادت های خاص آشکار کرد.

به گزارش خط سلامت در اینجا 14 عادت یا رفتار رایج وجود دارد که ممکن است نشان دهد کسی با ناامنی عمیق دست و پنجه نرم می کند.

14 رفتار که نشان می دهد فردی به شدت احساس ناامنی می کند

 نیاز بیش از حد به اعتبارسنجی

 

افرادی که دائماً به دنبال تأیید یا تمجید از دیگران هستند، ممکن است عمیقاً ناامن باشند. آنها برای اینکه احساس خوبی نسبت به خود داشته باشند به اعتبار خارجی تکیه می کنند و اغلب به دنبال تحسین برای افزایش موقت عزت نفس خود هستند.

ماهیت بیش از حد رقابتی

رقابتی بودن طبیعی است، اما یک فرد ناایمن ممکن است آن را به افراط بکشد. آنها ممکن است احساس کنند نیاز به برنده شدن در همه چیز دارند و مدام خود را با دیگران به عنوان راهی برای اثبات ارزش خود مقایسه می کنند، حتی در شرایطی که رقابت غیرضروری است.

خود انتقادی مداوم

افراد ناایمن اغلب درگیر انتقاد شدید از خود می شوند. آنها ممکن است دستاوردهای خود را کم اهمیت جلوه دهند یا بیش از حد بر معایب خود تمرکز کنند، قادر به پذیرش تمجید یا تصدیق نقاط قوت خود نباشند.

کمال گرایی

تلاش برای کمال نشانه بارز ناامنی است. افراد ناایمن ممکن است استانداردهای غیرممکن بالایی را برای خود تعیین کنند، از ترس شکست یا طرد شدن در صورت عدم رعایت این استانداردها. این رفتار اغلب ریشه در ترس از «خوب نبودن» دارد.

اجتناب از چالش ها

در سوی دیگر کمال گرایی، برخی از افراد ناایمن به طور کلی از پذیرش چالش های جدید اجتناب می کنند. آن‌ها آن‌قدر از شکست می‌ترسند که ترجیح می‌دهند در منطقه امن خود بمانند و حاضر نیستند اشتباه کنند یا مورد قضاوت قرار بگیرند.

حسادت

 

افراد ناایمن اغلب با حسادت و حسادت دست و پنجه نرم می کنند، به خصوص در روابط. آنها ممکن است از موفقیت دیگران یا توجهی که دیگران دریافت می‌کنند، احساس خطر کنند، زیرا می‌ترسند که بازتاب بدی روی آنها داشته باشد.

جلب توجه

رفتارهای جلب توجه مانند داستان های اغراق آمیز، نمایشنامه یا خودنمایی می تواند نشانه های ناامنی باشد. افرادی که ناامن هستند ممکن است هوس نورافکن را داشته باشند تا به خود اطمینان دهند که مورد توجه و ارزش قرار گرفته اند.

افراد ناایمن اغلب برای پذیرش انتقاد سازنده تلاش می کنند. حتی بازخورد خفیف می تواند مانند یک حمله شخصی باشد، زیرا ارزش شخصی آنها شکننده است و به راحتی توسط منفی بودن درک شده تهدید می شود.

مقایسه مداوم خود با دیگران

ناامنی افراد را وادار می کند تا خود را با دیگران مقایسه کنند - چه از نظر ظاهر، موفقیت شغلی یا روابط. زمانی که دیگران را موفق تر یا جذاب تر می دانند، ممکن است احساس بی کفایتی کنند.

تلاش برای کنترل دیگران

 

افراد ناامن ممکن است سعی کنند اعمال یا تصمیمات دیگران را به عنوان راهی برای احساس امنیت بیشتر در روابط یا موقعیت اجتماعی خود کنترل کنند. این نیاز به کنترل از ترس آسیب پذیر بودن یا خارج از کنترل بودن خود ناشی می شود.

تفکر بیش از حد در تعاملات اجتماعی

ناامنی می تواند منجر به تحلیل بیش از حد هر کلمه، عمل یا واکنشی در طول تعاملات اجتماعی شود. افراد ناایمن ممکن است بیش از حد نگران نحوه درک خود باشند، گفتگوها را در ذهن خود تکرار می کنند و بدترین را فرض می کنند.

 وانمود کردن به کسی که نیستند

افراد ناامن ممکن است بسته به موقعیت، نیاز به پذیرش شخصیت های مختلف را احساس کنند. آنها ممکن است خود واقعی خود را پنهان کنند یا به روشی رفتار کنند که معتقدند به جای واقعی بودن، آنها را دوست داشتنی یا پذیرفته تر می کند.

 ترس از طرد شدن

ناامنی اغلب با ترس از طرد شدن همراه است. افرادی که ناامن هستند ممکن است از موقعیت هایی که ممکن است رد یا مورد قضاوت قرار گیرند اجتناب کنند و ترجیح می دهند در حاشیه بمانند تا اینکه آسیب ببینند.

 تلاش برای راضی نگه داشتن همه

افراد ناایمن ممکن است برای خشنود ساختن دیگران، اغلب به هزینه خود، از راه خود دست بکشند. این رفتار از میل به دوست داشتن یا پذیرفته شدن ناشی می شود و زمانی که دائماً نیازهای دیگران را بر نیازهای خود ترجیح می دهند، می تواند منجر به فرسودگی یا رنجش شود.

ناامنی به طرق مختلف ظاهر می شود، از جستجوی اعتبار دائمی گرفته تا اجتناب از چالش ها و ترس از طرد شدن. شناخت این رفتارها می تواند به تقویت همدلی و درک بیشتر کمک کند، هم برای کسانی که آنها را نشان می دهند و هم برای خودمان که احساس مشابهی داریم. شناسایی این الگوها اولین گام در جهت ایجاد اعتماد به نفس و تاب آوری عاطفی است.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان