چرا ورزشگاه علی دایی به حال خود رها شده است؟

خط سلامت:ورزشگاه علی دایی، یکی از افتخارات ورزشی استان اردبیل، با مشکلات متعددی از جمله عدم تکمیل، سرقت و عدم نگهداری مناسب مواجه است. اختلافات بین ادارات مختلف بر سر مسئولیت نگهداری و بازسازی این ورزشگاه، روند پیشرفت پروژه را کند کرده و آینده آن را با ابهام روبرو کرده است. مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل خواستار توجه ویژه مسئولین کشوری برای حل این مشکل و تکمیل این مجموعه ورزشی شده است.

چرا ورزشگاه علی دایی به حال خود رها شده است؟

محمد علی پهناور در خصوص آخرین وضعیت مجموعه ورزشی علی دایی اظهار کرد: رویکردی که در گذشته در خصوص مسئولیت نگهداری این مجموعه وجود داشت باعث بروز تداخل بین اداره کل ورزش و جوانان و سازمان مجری یعنی اداره کل راه و شهرسازی شده بود و همین امر حتی باعث شده بود حفاظت از آن با مشکل مواجه شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه مجموعه ورزشگاه علی دایی متعلق به اداره کل ورزش و جوانان بوده و حفاظت از آن هم بر عهده این اداره کل است، ادامه داد: کاسه چمن این ورزشگاه در گذشته به صورت نیمه‌کاره افتتاح شده و در حال حاضر چمن این ورزشگاه که ۱۴ سال قبل در آن اجرا شده، از بین رفته است، از سوی دیگر با توجه به عدم حفاظت از آن شاهد سرقت‌هایی از این مجموعه بودیم که باعث شده بود پیمانکاران به بهانه عدم امنیت حاضر به فعالیت در این مجموعه نباشند.

پهناور یادآورشد: ورزشگاه علی دایی شامل ۲ بخش استادیوم دوومیدانی و استادیوم فوتبال است و متولی بازسازی و تکمیل کاسه چمن این ورزشگاه سازمان مجری اماکن دولتی متعلق به وزارت راه و شهرسازی است.

وی با بیان اینکه وضعیت ورزشگاه علی دایی تبدیل به یک مساله ملی شده است، خواستار اهتمام و جدیت وزارت ورزش و جوانان در این زمینه شد و گفت: برای بازسازی این بخش از ورزشگاه نخستین مناقصه توسط سازمان برگزار شد که در این مناقصه شرکت حائز شرایط حضور نیافت، حدود ۲۰ روز قبل هم مناقصه دیگری برگزار شد که چند شرکت در حضور یافتند و سازمان مجری در مرحله تعیین پیمانکار می‌باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با طرح این سوال که چرا فرایند تعیین مناقصه ۶ ماه طول بکشد، یادآورشد: مبلغ برآورد شده برای بازسازی کامل کل کاسه چمن ورزشگاه مبلغ هنگفتی است که خارج از توان استان است و منابع آن باید از سطح ملی تامین شود.

پهناور افزود: استادیوم دو و میدانی این ورزشگاه هم چند سال قبل با وجود برخی نواقص افتتاح شد و همین امر باعث شده استان آن را تحویل نگرفته است.

وی با بیان اینکه مسئولیت این بخش با شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است، اضافه کرد: برای نتیجه بخش بودن اقدامات جلساتی برگزار و مقرر شد شرکت اجازه دهد بازسازی این بخش توسط استان اجرا شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به اینکه در سطح کشور مجموعه‌ای مانند استادیوم دو و میدانی ورزشگاه علی دایی وجود ندارد، گفت: آماده‌سازی این بخش برای استان بسیار حائز اهمیت است چرا که هم برای توسعه ورزش دو و میدانی در استان و کشور هم در میزبانی مسابقات تاثیرات مهم خواهد داشت.

پهناور یادآورشد: با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر مقرر شد بودجه‌ای که قرار بود به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی اختصاص یابد در اختیار استان قرار دهند تا ما آنجا را تکمیل و بهره برداری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در گام اول قرار است ۱۰۰ میلیارد ریال به این امر اختصاص یابد و شرکت توسعه اواخر شهریور این استادیوم را تحویل استان بدهند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با تاکید بر لزوم مسئولیت‌پذیری در این زمینه گفت: واقعیت این است که عدم تحویل گرفتن این استادیوم و روند فعلی باعث می‌شود استادیوم دو و میدانی هم متروکه شود و قبل از بهره‌برداری از بین برود.

پهناور با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها و اماکن ورزشی از تکالیف اصلی و وظایف دولت به شمار می‌رود، اظهار کرد: طی ۱۰ ماه اخیر در سایه حمایت‌های استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزارت ورزش و جوانان برخی پروژه‌ها در استان به سرانجام رسید و برای احیای برخی دیگر هم منابع خوبی تامین شد.

وی اضافه کرد: طی این مدت سالن‌هایی که مدت‌ها معطل مانده بود از جمله سالن شهدای اینی گرمی با حضور وزیر سابق ورزش و جوانان افتتاح شد و در مجموع منابع لازم برای تکمیل ۳۲ پروژه نیمه‌تمام تامین شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل ادامه داد: در آبان ماه سال گذشته مجموع بودجه ملی در اختیار اداره کل ورزش و جوانان ۵۴۰ میلیارد ریال بود که با پیگیری‌های انجام شده این رقم دو و نیم برابر افزایش یافت.

وی افزود: علاوه بر این بودجه استانی هم ۲ برابر افزایش یافت و ۵۰۰ میلیارد ریال هم از محل مسئولیت اجتماعی وزارت نفت برای اجرای پروژه‌های روستایی تامین شد که از این میزان ۲۰۰ میلیارد ریال در حال جذب است و ۳۰۰ میلیارد ریال هم نیمه دوم امسال جذب خواهد شد.

پهناور یادآورشد: با منابع مسئولیت اجتماعی وزارت نفت ۲۴ پروژه ورزش روستایی از جمله زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال و سه سالن ورزشی تکمیل شده و در اختیار جوانان و ورزشکاران قرار خواهد گرفت.

 
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان