منظور از تغذیه فصلی گنجاندن میوه ها و سبزیجات مخصوص یک فصل، در رژیم غذایی است. برای مثال رژیم غذایی فصلی خوردن توت فرنگی در تابستان را توصیه می کند؛ توت فرنگی هایی که در تابستان رشد می کنند نسبت به توت فرنگی هایی که در فصل زمستان رشد می کنند، مغذی تر و خوش طعم تر هستند.
به گزارش خط سلامت پیروی از رژیم غذایی فصلی به تامین مواد معدنی و آنتی اکسیدن های مورد نیاز بدن کمک می کند؛ به همین دلیل این نوع تغذیه توانایی بدن برای مقابله با رادیکال های آزاد را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
منظور از تغذیه فصلی چیست؟
جولیا زومپانو- متخصص تغذیه از کلینیک کلیولند- میگوید: تغذیه فصلی بهنوعی همان تغذیه از مواد غذایی محلی است. محصولات محلی معمولا مواد مغذی بیشتری دارند، زیرا به شیوه طبیعی عمل آمدهاند.
خوردن این مواد غذایی به افراد امکان میدهد تا بیشترین میزان ویتامینها و مواد معدنی، پلیفنولها و آنتیاکسیدانها را که خطر ابتلا به بیماری را کاهش میدهند، به دست آورند.
انتخاب مواد غذایی که هر ماه بهفور در بازار یافت میشود، راه خوبی برای شروع رژیم غذایی فصلی است، زیرا تعداد بسیاری از ویتامینها، مواد معدنی و کربوهیدراتهای پیچیده را در دسترس ما قرار میدهند.
شان هفرون، متخصص قلب میگوید: برای تغییر رژیم غذایی باید ذهن انعطاف پذیری داشته باشید. او به افراد توصیه میکند تا از کلم بروکلی و سایر سبزیجات فراتر بروند و میوهها و سبزیجات متنوعتری مصرف کنند.
توصیه کارشناسان این است که به بازارهای محلی بروید و از آنچه در هر فصل ارزانی میشود، بهرهمند شوید.
با این حال، کارشناسان هشدار میدهند تغذیه فصلی تنها راه نیست و برخی مطالعات نشان دادهاند که مردم در مناطق سردتر با کمبود مواد مغذی در زمستان مواجهاند. بنابراین تغذیه سالم و مصرف تمام مواد مغذی برای حفظ سلامت ضروری است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: عصر ترکیه