دانشجویان موفق شبهای امتحان فقط به مرور دروس میپردازند و مطالب را برای شب امتحان تلنبار نمیکنند. با برنامهریزی بگونه ای مطالعه میکنند که در شب امتحان فقط مطالب را مرور کنند.
به گزارش خط سلامت اگر برنامه داشته باشید و با برنامه درس بخوانید در شبهای امتحان مجبور نیستید تا صبح بیدار بوده و انرژی زیادی از خود بگذارید.همیشه در هر دانشگاه یا کلاس درسی افرادی هستند که به دنبال سبکی متفاوت برای کسب آموزش و درس خواندن هستند. بهتر است برخی مواقع برای رشد و موفقیت از روش مطالعه افراد خلاق و موفق پیروی کنند.
قطعاً افراد موفق در وهله اول اجازه نمیدهند که مطالب درسی روی هم انباشته شود. یعنی موفقها در دانشگاه این مطلب را بخوبی میدانند که نمیشود مطالب درسی را روی هم تلنبار کنند. ممکن نیست که در طول ترم درس نخوانید بعد شب امتحان تازه یاد کتاب و جزوه بیفتید و بعد هم انتظار موفقیت در امتحان را داشته باشید. درسهای دانشگاه مثل درسهای دبیرستان نیست که حجم کمتری داشته باشند. مطالب حجیم و سنگین هستند. پس بهتر است که در طول ترم با یک برنامه صحیح خوانده شوند.
همچنین این افراد برای خود برنامه منظم و پیوستهای دارند. به طوری که دانشجویان موفق در دانشگاه قدر لحظههای خود را میدانند و میدانند چگونه از این زمانها استفاده کنند. چون برنامهریزی میکنند. حتما برای درس خواندن خود برنامه داشته باشید. برنامه به درس خواندن شما نظم میدهد. یعنی ساعت خاصی را برای درس خواندن تعیین نکنید بلکه با خود قرار بزارید هر روز یا هرهفته مقدار مشخصی از کتاب را بخوانید.
این دانشجویان اکثر مواقع به جزوات درسی اکتفا نمیکنند. آنها در دانشگاه فقط به جزوه درسی خود اکتفا نکرده و منابع مرتبط با موضوع درسی خود را نیز مطالعه میکنند. شما هم حتما اینکار را کنید و از کتب مرجع، منابع کمک آموزشی، اینترنت و .. استفاده کنید تا سطح دانشتان حتی فراتر از کلاس درس باشد.
این افراد همیشه در کلاس درس فعال هستند و در بحثهای گروهی شرکت میکنند. اگر مطلبی را متوجه نشدهاند مرتبا از استاد میپرسند تا مطالب را در همان کلاس یاد بگیرند. حتما در هر مبحثی که استاد تدریس میکند خوب گوش کنید، جزوه بنویسید و سوال بپرسید و تا زمانیکه مطلب را متوجه نشدید دست از سر استاد برندارید.
همچنین یادداشتبرداری یکی از مهمترین مواردی است که این دانشجویان رعایت میکنند. موفقها یک نکته را هم از قلم نمیاندازند. همیشه قلم و کاغذ همراه داشته و تمام مطالب را یادداشت میکنند. یادداشت برداری سر کلاس فراموش نشود. حتما اینکار را نجام دهید، چون در شبهای امتحان فقط همین یادداشت برداری است که به دادتان میرسد.
درنهایت باید گفت که مهارت جزوه نویسی هم بخش مهمی از روشهایی است که دانشجویان موفق آن را سرلوحه کارشان قرار میدهند. این دانشجویان میدانند سبک مطالعه در دوران مدرسه با دانشگاه متفاوت است. در دانشگاه دانشجو باید بتواند یک جزوه کامل را در نهایت در ۷۰ صفحه بنویسد. دانشجویان موفق بهترین و کاملترین جزوههای دانشگاهی را دارند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان