دارچین به عنوان قاتل کم کاری تیروئید شناخته شده است و به عنوان یک ادویه موثر در درمان مشکلات تیروئید است.
به گزارش خط سلامت برخی مواد غذایی وجود دارند که در کنترل بیماری کم کاری تیروئید موثر هستند.
دارچین و کم کاری تیروئید
بعضی از متخصصان طب سنتی دارچین را به عنوان قاتل کم کاری تیروئید معرفی میکنند. دارچین ادویهای خوشطعم و خوشبو است که به طرق مختلف میتوان آن را به رژیم غذایی افزود. مثلا میتوان دارچین را به صورت دمنوش استفاده کرد، آن را به چای افزود، در انواع غذاها به عنوان چاشنی آن را اضافه کرد یا عرق دارچین را از عطاریها تهیه نمود و مورد استفاده قرار داد.
نکته قابل توجه در مورد دارچین این است که به جای پودر دارچین بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید زیرا خالصتر است و بدون شک مزایای بیشتری را برای بدن خواهد داشت.
اگر تمایل دارید از دارچین پودر شده استفاده کنید، بهتر است چوب آن را خریداری کرده و خود در منزل آن را پودر کنید تا مطمئن باشید که هیچ نوع ناخالصی وارد آن نشده است. با همه این تفاسیر فراموش نکنید که دارچین را به تنهایی نمیتوان قاتل تیروئید دانست.
همچنان تحقیقات بیشتری در زمینه تاثیر دارچین روی کم کاری تیروئید نیاز است. هرگز با این تصور که دارچین به طور کامل باعث درمان کم کاری تیروئید شما خواهد شد، خودسرانه قرص لووتیروکسین یعنی داروی کم کاری تیروئید را کنار نگذارید.
چرا دارچین برای کم کاری تیروئید خوب است؟
این سوال پیش میآید که از میان همه گیاهان چرا دارچین به عنوان قاتل کم کاری تیروئید معرفی میشود! به نکات زیر دقت کنید:
دارچین خاصیت ضد التهابی دارد: بنابراین میتواند التهاب تیروئید را کاهش دهد و به این ترتیب به عملکرد هرچه بهتر غده تیروئید کمک کند.
دارچین دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است: پس این قابلت را دارد که در برابر استرس اکسیداتیو از سلولهای تیروئید محافظت به عمل آورد.
دارچین سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد: بهبود متابولیسم از مزایای دارچین است. از آنجایی که افزایش وزن یکی از علائم کم کاری تیروئید به حساب میآید، با مصرف دارچین میتوان به حل این مشکل کمک کرد.
در حال حاضر برای تائید تاثیر دارچین روی درمان کم کاری تیروئید نیاز به تحقیقات بیشتری وجود دارد.
درمان کم کاری تیروئید در طب سنتی
در طب سنتی یکی از بهترین نسخههایی که از گیاهان دارویی برای کمک به درمان و جلوگیری از کم کاری تیروئید وجود دارد، به شرح زیر است؛ کافیست از هر یک از این گیاهان به اندازه ۱۰ گرم آماده کنید:
زنجبیل
دارچین
جینسینگ
آویشن
اسطوخودوس
بابونه
میخک
همچنین ۳۰ گرم تخم گشنیز را هم باید آماده کرده و با گیاهان بالا ترکیب نمایید. همه این گیاهان باید پودر شوند. پودر حاصله را در ترکیب با عسل روزانه به اندازه ۱ قاشق مرباخوری میتوانید مورد استفاده قرار دهید. مجددا تاکید میکنیم که گیاهان دارویی، درمان قطعی کم کاری تیروئید نیستند و جهت درمان نباید فقط به آنها تکیه کرد.
درمان صد در صدی کم کاری تیروئید
گفتیم که قاتل تیروئید تنها یک گیاه یا خوراکی خاص نمیتواند باشد. درمان صد در صدی کم کاری تیروئید یا بهتر بگوییم کنترل صد در صدی این بیماری تنها از طریق مصرف قرص لووتیروکسین مقدور است. در کم کاری تیروئید، غده تیروئید هورمون تیروئید را به اندازه کافی تولید نمیکند. با مصرف لووتیروکسین میتوان به بدن کمک کرد تا تیروکسین را به اندازه کافی تولید کرده و در اختیار بدن قرار دهد.
وقتی درمان تیروئید را شروع میکنید، دوز لووتیروکسین بسته به واکنش بدن ممکن است به تدریج افزایش یابد. معمولا لازم است سالیانه ۱ یا ۲ بار آزمایش خون داده شود تا سطح هورمون تیروئید در بدن تحت کنترل باشد. اینکه دوز لووتیروکسین باید به مرور کم یا زیاد شود، تنها پزشک باید تعیین کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: مثبت سبز