ناشنوا بودن چقدر سخت است؟ + توزیع سمعک رایگان بین ناشنوایان

خط سلامت: ناشنوا بودن چقدر سخت است؟ برای آنها ارتباط همیشه کار سختی است، حتی اگر فقط در یک مهمانی باشند یا قهوه سفارش دهند.

ناشنوا بودن چقدر سخت است؟ + توزیع سمعک رایگان بین ناشنوایان

چه چیزی در ناشنوا بودن دشوار است؟

انزوای اجتماعی و تأثیر عاطفی

به گزارش خط سلامت فرصت‌های ارتباطی محدود می‌تواند آنها را از همسالان شنوا جدا کند و ایجاد دوستی و شرکت در فعالیت‌های فوق برنامه، باشگاه‌ها و ورزش‌ها را دشوار کند.

مرکز خدمات بهزیستی تهران از توزیع رایگان سمعک بین ناشنوایان و کم شنوایان تهرانی خبر داد.

زهرا باقرپور رئیس مرکز خدمات بهزیستی شهید ذوالفقاری اعلام کرد: با هدف کمک به شنوایی افراد کم شنوا ۴۰۰ دستگاه سمعک با شدت دسی‌بل متوسط و قوی بین افرادی که در اولویت دریافت بودند، توزیع شد.

مستمری امسال مددجویان سازمان بهزیستی نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است که طبق تبصره ۸ قانون بودجه مقرر شده توسط سازمان هدفمندی یارانه ها به صورت مستقیم واریز شود.

وی تاکید کرد: سمعک‌ها در بهبود شنوایی و درک گفتار افراد مفید هستند و این دستگاه‌ها حس عصبی مغز را که مربوط به انتقال صوت و شنیدن است تحریک کرده و از این طریق صدمات گوش و کم کاری آن در افراد کم شنوا را جبران می‌کنند.

وی اضافه کرد: افراد کم شنوا با استفاده از سمعک می‌توانند همانند یک انسان سالم به صداهای محیط اطراف خود واکنش نشان دهند و در واقع کار اصلی سمعک تقویت ارتعاشات صوتی است. البته سمعک وقتی می‌تواند کارایی داشته باشد که صدمات گوش بیش از حد نباشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان