خودکشی آنجلینا جولی: کمک از یک قاتل حرفه‌‌ای ! + تحلیل روانشناسی

خط سلامت: ماجرای عجیب از زندگی و تصمیم آنجلینا جولی به خودکشی به دست یک قاتل حرفه‌‌ای مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت.

خودکشی آنجلینا جولی: کمک از یک قاتل حرفه‌‌ای ! + تحلیل روانشناسی

آنجلینا جولی ، بازیگر مشهور هالیوود، اخیراً رازی تکان‌دهنده از گذشته‌اش را فاش کرده است. او در سن ۲۲ سالگی، زمانی که با افکار خودکشی دست و پنجه نرم می‌کرد، تصمیم گرفت یک قاتل حرفه‌‌ای را برای پایان دادن به زندگی‌اش استخدام کند.

به گزارش خط سلامت، وی در مصاحبه‌ای با IMDB گفت: زمانی بود که می‌خواستم کسی را برای کشتن خودم استخدام کنم.

او توضیح داد ترجیح می‌داد به قتل برسد تا خودکشی کند، زیرا فکر می‌کرد پذیرش مرگ او به این شکل برای عزیزانش راحت تر خواهد بود.

در مصاحبه‌ای دیگر با مجله The Face در سال ۲۰۰۳، جولی جزئیات بیشتری از این تصمیم شوکه‌کننده را فاش کرد. او گفت: «پیدا کردن قاتل در نیویورک چندان سخت نیست. هر چقدر هم که دیوانه‌وار به نظر برسد، فکر می‌کنم خیلی از افراد در جوانی به خودکشی فکر می‌کنند.»

اما داستان پیچش جالبی پیدا کرد. قاتل حرفه‌ ای که جولی با او تماس گرفت، از او خواست دو ماه فکر کند و دوباره تماس بگیرد. در این مدت، زندگی جولی تغییر کرد و او تصمیم گرفت به زندگی‌اش ادامه دهد.

جولی در طول سال‌ها به دوران تاریک گذشته‌اش اشاره کرده است. در مصاحبه‌ای با ۶۰ Minutes در سال ۲۰۱۱، او گفت: من از دوران سخت‌تر و تاریک‌تری گذشتم و زنده ماندم. در جوانی نمردم، در نتیجه خیلی خوش‌شانس بودم.

جولی در گفتگو با Time در مورد سال های جوانی خود گفت که مادر شش فرزند بودن به او کمک کرد تا به عنوان یک فرد رشد کند. او گفت: من در جوانی چندان پایدار نبودم. در واقع، هرگز فکر نمی کردم که بتوانم مادر کسی باشم. تصمیم به مادر شدن را به یاد دارم. دوست داشتن سخت نبود چیزی که سخت بود این بود که بدانم از این به بعد باید کسی باشم که مطمئن می شود همه چیز خوب است.

امروزه، جولی یکی از مشهورترین بازیگران هالیوود است و برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم Girl, Interrupted در سال ۱۹۹۹ شده است.

اگر درمان نشود تمایل به مرگ خودخواسته را افزایش می‌دهد

افسردگی شبیه احساسی است که گویی در غاری تاریک گرفتار شده‌ایم که با پلکانی از دردهای همیشگی ما به سوی جهنم می‌رود، بدون هیچ راهی که منتهی به بهشت باشد. فرد افسرده مدام در این خیال به سر می‌برد که هیچ رهایی و تسکینی در این مسیر وجود ندارد، این درد هرگز پایان نخواهد یافت و سرنوشت او همین است. تنها راه فرار و پایان دادن به رنج، از نظر او شاید مرگ باشد.

اکثریت قریب به اتفاق افرادی که افسردگی دارند ممکن است اقدام به خودکشی نکنند، اما باید بدانید افسردگی خطر اقدام به خودکشی را تشدید می‌کند.

محققان تخمین می‌زنند حدود ۶۰ درصد از افرادی که جان خود را به دلیل خودکشی از دست می‌دهند، دارای اختلالات خلقی مانند افسردگی بوده‌اند. فردی که به افسردگی مبتلاست، اغلب با افکار کاملاً متفاوتی قبل و بعد از یک دوره افسردگی مواجه است که گاه شاید نتیجه یک عدم تعادل شیمیایی باشد و منجر به این شود که فرد درکی از روش‌های تسکین رنج خود نداشته باشد.

بسیاری از افرادی که افسردگی دارند، احساس می‌کنند که توانایی تصور آینده‌ای شاد یا به یاد آوردن گذشته‌ای آرام را از دست داده‌اند. اغلب آنها متوجه نیستند که از یک بیماری قابل درمان رنج می‌برند و معمولاً درخواست کمک به ذهنشان خطور نمی‌کند. ابتلا به افسردگی، درست مانند سرطان یا دیابت، یک امر غیرارادی است اما یک بیماری قابل درمان است و می‌توان آن را مدیریت کرد.

اگر این بیماری درمان نشود تمایل به مرگ خودخواسته را افزایش می‌دهد

 افسرده ها را به حال خود رها نکنید

قطعاً برایتان پیش آمده که یکی از دوستان یا اعضای خانواده قصد پایان دادن به زندگی خود را داشته باشند و شما از این تصمیم باخبر باشید و ندانید که چطور باید او را از مهلکه نجات دهید. لازم است بدانید که در چنین مواقعی نباید شخص را به حال خود رها کرد؛ خود را به او نزدیک‌تر کنید، از پرسیدن اینکه آیا او به فکر خودکشی است نترسید، حمایت خود را ابراز کنید و به او کمک کنید تا در اسرع وقت با یک فرد متخصص مثل روان‌درمانگر یا مشاور صحبت کند.

چالش‌هایی نظیر میل به مرگ خودخواسته زمانی شدت می‌یابند که فرد حمایت موردنیاز خود را دریافت نمی‌کند؛ بنابراین اگرچه این مسئله یک موضوع آشناست، اما باید توجه داشته باشید که حتی اگر خودتان هم در چنین شرایطی قرار گرفتید، هرگز سکوت نکنید و با دیگران حرف بزنید، به دنبال کمک باشید و مراقبت و توجهی که شایسته آن هستید را دریافت کنید.

اگر این بیماری درمان نشود تمایل به مرگ خودخواسته را افزایش می‌دهد

افکار خودکشی، نتیجه علائم افسردگی است

طبق آمار و مستندات، اکثر افرادی که قصد خودکشی دارند، دارای علائم افسردگی هستند. دو دلیل اصلی که منجر به افسردگی می‌شود، در وهله اول از دست دادن قدرت کنترل وضعیت زندگی و احساسات و دوم از دست دادن احساس مثبت نسبت به آینده یا به طور کلی ناامیدی است.

هر درمانی که قرار است در معکوس کردن حالت افسردگی ما و تمایلات خودکشی ناشی از آن مؤثر باشد، باید به ما در بازیابی قدرت کنترل و بازیابی حس امیدواری کمک کند.

افسردگی باعث می‌شود دیدگاه خود را نسبت به دنیای اطراف به حدی محدود کنیم که واقعیت [در نگاه ما] تحریف شود. در دوران افسردگی، موارد و اتفاقات منفی در زندگی به طور مداوم تقویت می‌شوند و اتفاقات مثبت [در نگاه افراد افسرده] یا وجود ندارند یا بی‌اهمیت تلقی می‌شوند. در چنین شرایطی ممکن است گزینه‌های کمک به حل مشکل، از سوی فرد افسرده بی‌ارزش شمارده شوند تا حدی که به نظر برسد هیچ راه‌حل ممکنی برای کمک وجود ندارد.

اگر این بیماری درمان نشود تمایل به مرگ خودخواسته را افزایش می‌دهد

خودکشی قابل پیشگیری است

ضروری است محرک‌هایی مثل افسردگی که شما را ترغیب به پایان دادن زندگی می‌کنند بشناسید و سپس آنها را مهار کنید. امروزه افسردگی به شیوه‌های گوناگون قابل درمان است. درمان این اختلال قطعاً تأثیر شگرفی در بهبود روحیه خواهد داشت و تمام امیال و افکار مرتبط با خودکشی را از ذهن شما بیرون می‌راند. این اساسی‌ترین راه برای جلوگیری از خودکشی است؛ با گذشت زمان و کمک روان‌درمانگر می‌توانید احساس بهتری نسبت به خود و زندگی‌تان داشته باشید و از مرگ خودخواسته فاصله بگیرید.

درخواست کمک، به خصوص زمانی که احساس ناامیدی می‌کنید، به قدرت و شجاعت زیادی نیاز دارد. مشکلات و موانع همواره در زندگی همه ما وجود دارند، اما لازم است بدانید عمر و زندگی سرمایه‌ای بسیار ارزشمند است و نباید به آسانی آن را از دست داد.

اگر این بیماری درمان نشود تمایل به مرگ خودخواسته را افزایش می‌دهد

مرگ خودخواسته راه‌حل نیست و فقط پاک‌کردن صورت مسئله است

خودکشی راه حل نیست و نمی‌توان آن را حتی یک گزینه در نظر گرفت؛ زیرا ماهیت گزینه این است که نشان می‌دهد ما یک انتخاب داریم، ولی مرگ اساساً حق انتخاب را از ما سلب می‌کند. مرگ عملی برگشت‌ناپذیر است که درد را پایان نمی‌دهد، چرا که بعد از مرگ یک شخص، درد و رنج به اطرافیان او منتقل می‌شود. حتی افرادی که تنها زندگی می‌کنند و هیچکسی را ندارند، با پایان دادن به زندگی خود، درد و غم را به جامعه منتقل می‌کنند.

اگر احیانا به فکر خودکشی هستید یا کسی را می‌شناسید که نگران خودکشی وی هستید، می‌توانید از نهادهای مختلفی کمک بگیرید:

در ایران، اورژانس اجتماعی با تلفن ۱۲۳ بیست‌وچهارساعته برای ارئه مشورت و کمک آماده است.

خط تلفنی ۱۴۸۰ مشاوره رایگان تلفنی است که بین ساعت‌های ۶ صبح تا ۹ شب می‌توانید با آن تماس بگیرید.

سامانه آنلاین http://moshaver.behzisti.ir و همچنین مراکز بهزیستی نیز می‌توانند به‌صورت آنلاین یا حضوری مشاوره لازم را به شما ارائه دهند.

منبع: تابناک باتو
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان