چه کسانی می توانند مشاوره آنلاین دهند؟ + مزایا و معایب

خط سلامت: مشاوره آنلاین که درمان از راه دور نیز نامیده می شود، درمانی است که از طریق فناوری مبتنی بر وب انجام می شود. با استفاده از دستگاهی مانند رایانه یا تبلت برای کنفرانس ویدیویی یا تلفن برای پیامک یا تماس، به صورت مجازی وصل می‌شوید تا با یک روانشناس صحبت کنید.

چه کسانی می توانند مشاوره آنلاین دهند؟ + مزایا و معایب

مشاوره آنلاین را می توان برای انواع شرایط سلامت روان استفاده کرد، بیشتر تحقیقات موجود در مورد مشاوره آنلاین بر سودمندی آن برای شرایطی مانند اضطراب و افسردگی، به ویژه با درمان شناختی رفتاری (CBT) که یک نوع درمان محبوب است، تمرکز دارد.

به گزارش خط سلامت مشاوره آنلاین مزایا و معایبی دارد.

مشاوره آنلاین

مشاوره آنلاین مزایای مهمی مانند راحتی و انعطاف پذیری دارد. با این حال، این کار بدون مشکل نیست، مانندقطع اتصال Wi-Fi یا تلاش برای پیدا کردن یک مکان خصوصی برای برگزاری جلسه.

حتی با وجود اینکه استفاده از تلفن برای پیامک یا تماس با درمانگر به راحتی در دسترس است، برخی از کارشناسان معتقدند که بهترین روش - علاوه بر درمان حضوری - درمان از طریق ویدئو است.

با توجه به اینکه انسان ها زمانی که قادر به ارتباط بینایی هستند به ویژه در مورد مسائل جدی تر سلامت روان، منطقی است که ویدئو درمانی (به تنهایی یا در ترکیب با سایر روش ها) موثرترین شکل مشاوره آنلاین باشد

در اینجا چند فاکتور اصلی برای تصمیم گیری در مورد مشاوره آنلاین وجود دارد.

مزایای مشاوره آنلاین

انعطاف‌پذیری بیشتر: این یکی از بزرگترین مزیت‌های مشاوره آنلاین است، زیرا بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند با نرفتن به محل اداری در زمان خود صرفه‌جویی کنند. پس از پایان جلسات درمانی، آن ها می توانند به سرعت در زمان خواب کودک شرکت کنند، شام را آماده کنند، اگر در خانه کار می کنند کار را تمام کنند و غیره.

افزایش احساس راحتی: راحتی حضور در فضای خود در حین بحث در مورد موضوعات شخصی و گاهی چالش برانگیز برای برخی افراد یک مزیت قابل توجه است. فضای فیزیکی عدم حضور در یک اتاق با درمانگر به برخی از مراجعان این امکان را می دهد که کمتر آسیب پذیر باشند.

مفید برای افراد دارای محدودیت یا ناتوانی جسمی: ​​دسترسی به درمان از راه دور برای بسیاری، به ویژه کسانی که محدودیت های فیزیکی دارند، دسترسی به درمان از خانه یک مزیت در درمان است.

راحت برای کسانی که در مناطق دور افتاده یا روستایی هستند: رانندگی در مسافت های طولانی فقط می تواند استرس بیشتری را برای مراجع ایجاد کند.

معایب مشاوره آنلاین

فناوری همیشه قابل اعتماد نیست: از آنجایی که برای مشاوره آنلاین به اتصال به اینترنت نیاز است، اگر سرویس اینترنت خراب باشد و قرار مجازی حذف شود، به یک طرح پشتیبان نیز نیاز خواهد بود.

نبود یک فضای خصوصی و آرام: برای کسانی که با خانواده یا هم اتاقی خود زندگی می کنند، پیدا کردن یک فضای واقعا خصوصی می تواند مشکل باشد و بر جلسه درمان تأثیر می گذارد.

محدودیت نشانه‌های غیرکلامی: معمولاً یک درمانگر نمی‌تواند کل بدن مراجع را در حین استفاده از پلتفرم‌های کنفرانس ویدیویی ببیند. این بدان معناست که درمانگر ممکن است نشانه های خاصی در مورد زبان بدن را از دست بدهد.

ممکن است برای بیماری‌ها و بحران‌های شدید روان‌پزشکی مناسب نباشد: اختلالات سلامت روان مانند اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی معمولاً نیاز به نظارت دقیق دارند و مطالعه این شرایط در زمانی که شخصاً فرد حضوری ندارد می‌تواند دشوار باشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است. 

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان