3 بیماری روانی که قلب تان را از کار می اندازد

خط سلامت: 3 بیماری روحی و روانی موجب افزایش و نوسان در فشار خون شده و بر اثر آن بیماری‌های قلبی عروقی بروز خواهد کرد. محققان می گویند اگر به سلامت بدن تان اهمیت می دهید از سلامت روان غافل نشوید.

3 بیماری روانی که قلب تان را از کار می اندازد

به گزارش خط سلامت دکتر رنلی لیم می‌گوید: شواهد نشان می‌دهد بیماری روانی در عملکردهای خودکار بدن از جمله فشار خون، ضربان قلب، دما و تنفس تداخل ایجاد می‌کند.

وی در ادامه افزود: مطالعه طولی روی افراد مبتلا به اضطراب ، افسردگی و اختلالات ترس نشان داد صرف نظر از سن، این چند بیماری روانی به طور قابل توجهی با تغییرات فشار خون بیشتر در طول روز مرتبط است.

وی در ادامه افزود: دریافتیم برای افرادی که مبتلا به بیماری روانی هستند، ضربان قلب آنها آنطور که باید با عوامل استرس زا بیرونی سازگار نمی‌شود.»

تغییر مداوم ضربان قلب

برخلاف آنچه بسیاری از مردم فکر می‌کنند، قلب سالم قلبی نیست که مانند مترونوم می تپد. بلکه باید برای مقاومت در برابر چالش‌های محیطی و روانی به خوبی سازگار باشد. تغییر مداوم ضربان قلب در واقع نشانه سلامتی است.

وی در ادامه افزود: کاهش تغییرات ضربان قلب در افراد مبتلا به بیماری روانی رایج است و نشان می‌دهد پاسخ بدن به استرس ضعیف است و اثرات منفی استرس مزمن را تشدید می‌کند.

تغییرات زیاد فشار خون

محققان دریافتند در افرادی که مشکلات روانی دارند، فشار خون آنها به اندازه کافی در شب کاهش نمی‌یابد.

کاهش نیافتن فشارخون در شب می‌تواند ناشی از عوامل زیادی از جمله اختلال عملکرد خودکار، کیفیت پایین خواب و اختلال در ریتم شبانه روزی که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می‌کند، باشد.

دکتر لیم می‌گوید: برداشت از این مطالعه این است که ما باید به تأثیرات فیزیکی بیماری روانی توجه بیشتری داشته باشیم.

این مسئله یک بار جهانی بزرگ است که بین ۱۱ تا ۱۸ درصد (یک میلیارد) از مردم در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. از آنجا که این بیماری های روانی که بسیار رایج هستند می‌تواند به وخیم‌تر شدن تنظیم فشار خون و قلب منجر شود، مداخله درمانی اولیه ضروری است. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان