آداب معاشرت افراد نشان دهده شخصیت آن ها در جامعه است به همین دلیل باید بر روی قواعد و مراحل آن کار کرد تا افراد بتوانند با روش صحیحی با دیگران ارتباط برقرار کنند و ارتباطات خود را گسترش دهند.
به گزارش خط سلامت فنون آداب معاشرت به افراد کمک می کند تا در جامعه عملکرد بهتری داشته باشند.
آداب معاشرت و تکنیک های آن
آداب معاشرت، تنظیم و مدیریت کردن روابط نقش زیادی در عملکردهای روانی و شخصیتی افراد در موقعیت های اجتماعی دارد. به همین دلیل برای آداب معاشرت بهتر و بهتر ظاهر شدن در اجتماع از تکنیک های زیر استفاده کنید:
ظاهر مناسب و آراسته
همانطور که از قبل نیز گفتیم بخش مهمی از قضاوت مردم بر ما خصوصا در دیدار اول و آشنایی اول از روی ظاهر ما شکل می گیرد. پس حتما سعی کنید در هنگام حضور در جمع آراسته و مرتب باشید. حتما سعی کنید از قبل دوش بگیرید و بهترین لباسی که دارد و مناسب جمع حاضر است را بپوشید. سعی کنید به خود عطر بزنید و اگر دوست دارید در حد متعادل، از جواهرات و زیورآلات استفاده کنید.
خود را همه چیزدان معرفی نکنید
وقتی در جمعی هستید و در مورد موضوعی صحبت می شود که شما اطلاعی ندارید اصلا نیازی نیست طوری رفتار کنید که در مورد همه مسائل اطلاعات دارید. این رفتار باعث می شود که دیگران اظهار نظرهای نادرست شما را بشنوند و در مورد شما قضاوت بدی کند. به جای این کار سعی کنید اگر در مورد چیزی اطلاعاتی ندارید با ادب و احترام از دیگر افراد در جمع سوال کنید. این رفتار بزرگمنشانه شما ارزش شما را در جمع بیشتر خواهد کرد. مطمئن باشید.
لبخند یادتان نرود
لبخند زدن در هنگان برخورد با کسی، خصوصا در اولین دیدار بسیار مهم است. یک لبخند مختصر همراه با فشردن کمی از دست مقابل و سپس رها کردن دستش بهترین گزینه است. دست شخص را محکم و برای مدت طولانی نگیرید. این کار در واقع نقض حریم شخصی طرف مقابلتان است. مخصوصا آقایان در هنگام برخورد با خانم ها زدن به لبخند و یک تعظیم کوتاه اکتفا کنند.
هرگز از ناسزا استفاده نکنید
استفاده از دشنام و ناسزا نشان دهنده این است که شما نمی توانید افکار و عقاید خود را از طریق منطقی و با درایت حل کنید. و ضعف خود را با بر زبان راندن کلمات رکیک نشان می دهید. مطمئن باشید در هیچ شرایطی فحش و دشمنام برای شما کارساز نخواهد بود و فقط شرایط را برای شما بدتر می کند.
در جمع بلند حرف نزنید
یکی از قانون ها یمهم آداب معاشرت این است که در جمع بلند حرف نزنید. وقتی شما در جمعی شروع میکنید با صدای بلند حرف زدن. این پیام را به دیگران منتقل می کنید که شما نمی توانید با منطق و اصولی با کسی صحبت کنید. و به دلیل عدم توانایی شما در ارتباط منطقی با دیگران سعی می کنید با بلند حرف زدن این ضعف خود را بپوشانید. این مدل رفتار شما در جمع باعث می شود دیگران در ارتباط با شما استرس گرفته و راحت نباشند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: نی نی بان