شاسی‌بلند بلیزر، چرا باید با این خودرو افسانه‌ای خداحافظی کنیم؟

خط سلامت: شورولت بلیزر، شاسی‌بلند محبوب و پرآوازه آمریکایی، پس از ۵۶ سال تولید و ۷ نسل موفق، به پایان راه رسید و نسخه بنزینی آن به‌زودی از سبد محصولات شورولت حذف خواهد شد.

شاسی‌بلند بلیزر، چرا باید با این خودرو افسانه‌ای خداحافظی کنیم؟

چرا شورولت بلیزر باید با ما خداحافظی کند؟ اخیراً گزارشی از سوی منابع نزدیک به شورولت منتشر شده که خبری نه‌چندان خوشحال‌کننده را برای علاقه‌مندان به این برند افسانه‌ای به همراه دارد.

به گزارش خط سلامت بر اساس این گزارش، خودروس از آمریکایی مشهور، شورولت تصمیم گرفته تولید نسخه بنزینی مدل پرطرفدار بلیزر را متوقف کند و این خودرو را از خط تولید خود حذف نماید. این تصمیم ممکن است برای عاشقان خودروهای شاسی‌بلند کلاسیک، بخصوص در ایران، ناامیدکننده باشد.

Chevy Blazer history: from bare-bones convertible to modern EV - Autoblog

تاریخچه جذاب و طولانی شورولت بلیزر

شورولت بلیزر یکی از خودروهای برجسته این کمپانی بوده که اولین بار در سال ۱۹۶۹ به بازار معرفی شد. این خودرو توانست به سرعت جایگاه ویژه‌ای را در بازارهای بین‌المللی، از جمله ایران، به‌دست آورد. محبوبیت بلیزر در نسل دوم آن در بازار ایران به اوج خود رسید و این مدل به‌ویژه در نسخه ۵ در (مدل معروف به سری شورولت سابربن) به یکی از بزرگ‌ترین و نمادین‌ترین خودروهای کشور تبدیل شد.

اکنون و پس از گذشت ۵۶ سال و معرفی ۷ نسل از این خودرو، خبری غافلگیرکننده به گوش می‌رسد؛ نسخه بنزینی بلیزر ظاهراً در سال ۲۰۲۳ به پایان خط رسیده و از چرخه تولید کنار گذاشته خواهد شد!

چرا بلیزر با افت فروش مواجه شد؟

آمارها نشان می‌دهند که فروش این کراس‌اوور در سال گذشته نسبت به سال ۲۰۲۳، ۲۰ درصد کاهش داشته است. در حالی که بیشترین رکورد فروش بلیزر به سال دوم تولید آن با فروش حدود ۹۵۰۰۰ دستگاه بازمی‌گردد، این آمار هرگز تکرار نشد. پس از بازگشت بلیزر به بازار ایالات متحده در سال ۲۰۱۹، پس از یک وقفه ۱۴ ساله، به نظر می‌رسد که این خودرو نتوانسته جایگاه سابق خود را بازیابد.

ناگفته نماند که شورولت بلیزر در پلتفرم خود با خودروهای دیگری نظیر کادیلاک XT۵ و XT۶ اشتراک دارد. اما گزارش‌ها حاکی از آن است که این خودروها نیز احتمالاً پس از سال ۲۰۲۵ از چرخه تولید خارج خواهند شد.

شاسی‌بلند محبوب بلیزر به پایان راه رسید /عکس

تأثیر تغییرات خط تولید بر آینده شورولت

گزارش‌ها نشان می‌دهند که شورولت بلیزر در خط تولید کارخانه راموس آریزپه در مکزیک مونتاژ می‌شود. این کارخانه، وظیفه تولید التریکی جنرال موتورز، از جمله مدل‌های شورولت بلیزر EV و کادیلاک اپتیک را نیز بر عهده دارد. بر اساس گزارش هفته اخیر وب‌سایت Automotive News، جنرال موتورز تصمیم گرفته یکی از شیفت‌های کاری این خط تولید را حذف کرده و آن را به دو شیفت کاهش دهد.

آیا آینده از آن خودروهای الکتریکی است؟

با توجه به تمرکز روزافزون خودروسازان بر روی خودروهای الکتریکی و کاهش قیمت سوخت فسیلی در بازار جهانی، به نظر می‌رسد که شورولت نیز تصمیم گرفته بیشتر روی مدل‌های الکتریکی بلیزر و سایر خودروهای مشابه تمرکز کند. این تغییر در استراتژی، زنگ خطری برای طرفداران خودروهای بنزینی مانند بلیزر قدیمی است که همواره نمادی از قدرت و دوام بودند.

در نهایت، تصمیم شورولت برای خداحافظی با بلیزر بنزینی، بخشی از تحول بزرگ صنعت خودروسازی به سوی یک آینده پایدارتر است؛ هرچند که این تصمیم برای طرفداران سنتی بلیزر، پایان یک خاطره شیرین خواهد بود.

منبع: motor۱

 

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان