سید حسن خمینی ، تولیت حرم حضرت امام خمینی (ره) ، در مراسم تجدید بیعت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) در جوار حرم مطهر ایشان، نکات مهمی را با مسئولان مطرح کرد. او این ایام را فرصتی برای گرامیداشت مجاهدتها و ایثار ملت ایران دانست و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، بهویژه شهدای مجلس شورای اسلامی را گرامی داشت.
تاثیر شخصیتهای بزرگ در تاریخ
به گزارش خط سلامت از ایسنا، سید حسن خمینی در بخشی از سخنان خود به بیان شعری از اقبال لاهوری پرداخت و گفت: «این بیت شعر که میگوید حسن ز بصره بلال از حبش سهیل از روم / ز خاک مکه ابوجهل این چه بوالعجبی است، گواهی بر نشان خاصیت دنیا است». وی توضیح داد که برخی افراد با وجود نزدیکی به بزرگان، از درک شخصیت برجسته آنها عاجز هستند؛ نمونه شاخص این مسئله در تاریخ، فردی چون اویس قرنی است که با تأثر از پیامبر (ص) ایمان آورد، اما افرادی بودند که حتی با دیدن پیامبر به حقیقت ایمان نرسیدند.
وی با اشاره به انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: شخصیت والای حضرت امام خمینی (ره) در آن سوی مرزها نیز قلوب بسیاری را به خود جذب کرد. او از شهیدانی مانند سید حسن نصرالله یاد کرد که در سرزمینهای دوردست متاثر از آرمانهای این انقلاب شدند؛ درحالیکه برخی نزدیکی جغرافیایی به امام (ره) نداشتند و باز هم به ایشان ایمان آوردند.
درسهایی از انقلاب اسلامی
سید حسن خمینی درباره پایداری و استمرار نهضت انقلاب اسلامی، گفت: در تاریخ انقلابها همواره گروههایی بودند که مومن به انقلاب بودند و برخی دیگر با آن همراه نشدند. این انقلاب نیز چنین بود؛ از دورترین نقاط کشور تا قلب تهران همه حول محور امام، یک مرجع دینی، گرد آمدند. مخالفانی هم بودند، ولی جوهره وجودی امام (ره) باعث شد آرمانهای او فراتر از مرزهای ایران گسترش یابد و فرزندان انقلاب در مناطقی چون غزه و یمن نیز حاضر شوند.
توصیههای سید حسن خمینی به مسئولان
وی در بخش دیگری از سخنانش به وظایف امروز مسئولان نسبت به انقلاب اسلامی پرداخت و تاکید کرد: «به نصایح و آموزههای امام (ره) عمل کنید. اتحاد و انسجام خود را حفظ کنید و از تفرقه بپرهیزید. ممکن است اختلاف نظر داشته باشید، ولی این اختلافها نباید به نزاع و درگیری تبدیل شود.» او همچنین افزود: «فراموش نکنیم که ما همه بر سر سفره مردم ایران نشستهایم و نباید محرومان و مستضعفان را از یاد ببریم». سید حسن خمینی بار دیگر بر توصیههای امام خمینی (ره) مبنی بر توجه به فقرا و طبقات محروم جامعه تاکید کرد.
هشدار نسبت به جاذبههای دنیوی
او درباره خطرات وابستگی مسئولان به ثروت و مال دنیا هشدار داد و گفت: «خدا نکند که ما، چه منِ روحانی و چه شما مسئولان، گرفتار جاذبه سفرههای ثروت و چرب و نرم پولداران شویم. بیش از هر چیز به خلوص قلبهای خود توجه کنیم و شعارگرایی را کنار بگذاریم». به گفته سید حسن خمینی، مهمترین عامل موفقیت دهه ۶۰، استحکام باورهای مردم بود که با وجود کمبود امکانات و تجربیات امروز، توانستند طوفانهای بزرگی را از سر بگذرانند.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است