فرودگاه دبی در سال گذشته میلادی (2024) پذیرای بیش از ۹۲ میلیون مسافر بوده و رکوردی تازه را ثبت کرده است.
<
فرودگاه جدید استانبول (رقیب فرودگاه دبی) در سال ۲۰۲۳ میزبان ۷۲ میلیون مسافر بود و عنوان دومین فرودگاه پرترافیک اروپا و هفتمین در جهان را کسب کرد.
در سال ۲۰۱۹ و پیش از شیوع کرونا، آمار مسافران فرودگاه دبی ۸۹ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر بود. اما بحران کرونا باعث کاهش شدید ترددهای هوایی شد.
به گزارش خط سلامت در سال ۲۰۲۴، تعداد مسافران فرودگاه دبی از مقادیر پیش از همهگیری کرونا یعنی سال ۲۰۱۹ فراتر رفت.
خبرگزاری فرانسه افزود: این فرودگاه که واقع در تقاطع آفریقا، آسیا و اروپا میباشد، اکنون پررفتوآمدترین مرکز هوایی جهان محسوب میشود.
دبی به عنوان قطب تجارت، گردشگری و اقتصاد، شاهد افزایش جمعیت و قیمت املاک است و امارات تلاش میکند تا درآمدهای غیرنفتی خود را متنوعسازی کند.
در سال ۲۰۲۳، بیش از یکچهارم تولید ناخالص داخلی دبی (۲۷ درصد) مربوط به بخش هوایی از جمله شرکتهای "هواپیمایی امارات" و "فرودگاههای دبی" بود. این دو شرکت زیر نظر دولت دبی فعالیت میکنند.
امارات کشوری فدرالی است و دارای یک دولت مرکزی و هفت دولت محلی در ابوظبی، دبی، عجمان، شارجه، فجیره، امالقوین و راسالخیمه میباشد. ابوظبی پایتخت سیاسی و بزرگترین و ثروتمندترین منطقه و دبی پایتخت اقتصادی امارات میباشد.
<
فرودگاه دبی به دنبال رکورد ۱۰۰ میلیون مسافر
مدیرعامل فرودگاههای دبی، پل گریفیث، در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت که اطمینان دارد که تعداد مسافران فرودگاه دبی تا سال ۲۰۲۷ (دو سال آینده) از رکورد ۱۰۰ میلیون مسافر عبور خواهد کرد.
او با اشاره به افت بازار سفرهای هوایی پس از آغاز همهگیری کرونا افزود: به محض بهبود بازار، آماده بودیم و توانستیم ظرفیت فرودگاه را بازیابی کنیم. این امر باعث شد که شاهد رشد بسیاری از بخشهای مرتبط در سال گذشته باشیم.
گریفیث گفت، فرودگاه دبی با بهرهگیری از بهبود کند خطوط هوایی رقیب و تأخیر در تحویل هواپیماهای جدید، در حال رشد است.
<
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است