![چرا بیماران قلبی به صبحانه پرکالری نیاز دارند؟](https://cdn.khatesalamat.com/thumbnail/WuKth2sLhtNH/EdZARtDDQWiKpxZlY_IdhE_upYPZSv9EHH3tk0D4RWreabCuDy965tlA6TEa-kzzuf436hnM261gK-7Yke7XS3qrXFoylna0MGDGKMM-6oubYJJI2g0C2mbA5R97LXl-hzYydlomAoNxeuMnja6FenOlj3dy8QQ7tekhyxMgCyI,/1739285896-68.jpg)
متخصصان چینی کشف کردهاند افرادی که به بیماری قلبی مبتلا هستند، در صورت مصرف صبحانه های پرکالری ممکن است کمتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی قرار بگیرند. این یافتهها توسط تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شی» از دانشگاه پزشکی «هاربین» صورت گرفته است.
نقش مهم رژیم غذایی در جلوگیری از افسردگی
به گزارش خط سلامت بنا به گفته این کارشناسان، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد افراد مبتلا به بیماری قلبی در مقایسه با جمعیت عمومی بیشتر در معرض افسردگی هستند. این متخصصان بر اهمیت عوامل رژیم غذایی در بروز و پیشرفت افسردگی تاکید کردهاند. در این راستا، یافتههایشان در مجله BMC Medicine منتشر شده است.
اختلالات ریتم شبانه روزی و افسردگی
کارشناسان معتقدند که زمان دریافت کالری میتواند بر روی ریتم شبانه روزی و متابولیسم تاثیر بگذارد. اختلال در این ریتم ممکن است یکی از عوامل موثر در ایجاد افسردگی باشد. در نتیجه، مطالعه جدید به بررسی ارتباط احتمالی بین وعدههای غذایی روزانه و سلامت روان بیماران پرداخته است.
تحلیل دادههای ملی و نتایج مطالعه
تیم تحقیقاتی دادههای سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ را از تقریباً ۳۲ هزار آمریکایی شرکتکننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده تحلیل کردهاند. نتایج نشان داده که افرادی که بیشترین کالری را در وعده صبحانه دریافت میکردند (به طور میانگین ۷۹۱ کالری) در مقایسه با کسانی که کمترین کالری را مصرف کردند (میانگین ۸۸ کالری)، ۳۰ درصد کمتر در معرض افسرگی بودند.
تاثیر تغییر وعدههای غذایی بر سلامت روان
همچنین، وقتی افراد حتی ۵ درصد از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه منتقل میکردند، این انتقال با کاهش ۵ درصدی خطر ابتلا به افسردگی همراه بود. این یافتهها نشاندهنده تأثیر مثبت مصرف صبحانههای پرکالری بر سلامت روانی بیماران قلبی است.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است