در تقلب افراد به چه پاداشی می رسند؟ / این مطالعه ذهنیت تان را به هم می ریزد

خط سلامت: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اغلب، پاداش تقلب، صرفاً تقویت خودباوری و احساس بهتر نسبت به خود است، نه لزوماً دستاوردهای مادی. این یافته، نتایج مطالعات قبلی را که بر انگیزه‌های مادی در تقلب تاکید داشتند، به چالش می‌کشد.

در تقلب افراد به چه پاداشی می رسند؟ / این مطالعه ذهنیت تان را به هم می ریزد

مطالعات پیشین نشان داده بود که افراد اغلب برای دستیابی به اهداف مادی یا سود بیشتر، تقلب می‌کنند. اما مطالعه جدیدی که انجام شده، نشان می‌دهد که انگیزه اصلی تقلب، اغلب، احساس بهتر نسبت به خود است.

به گزارش خط سلامت این مطالعه از طریق چهار آزمایش مختلف انجام شد که بررسی می‌کرد چرا افراد تقلب می‌کنند و در چه شرایطی این کار را انجام نمی‌دهند.

مطالعات انجام شده  در مورد تقلب

    مطالعه شمارش کالری: در این مطالعه، ۲۸۸ دانشجوی کارشناسی بر اساس یک سناریوی سه روزه مصرف کالری مورد بررسی قرار گرفتند. به آنها وعده‌های غذایی رستوران مانند پنکیک، ساندویچ و غذاهای پاستا ارائه شد. مشاهده شد که وقتی دانشجویان اطلاعات خاصی در مورد میزان کالری دریافتی خود نداشتند، به طور مداوم تخمین‌های کالری کمتری را انتخاب می‌کردند تا در مورد انتخاب‌های غذایی خود، خودفریبی کنند.

    مطالعه تست IQ: این تست روی ۱۹۵ نفر از کارگران Amazon Mechanical Turk انجام شد که یک تست IQ چند گزینه‌ای را انجام دادند. برای نیمی از شرکت‌کنندگان، پاسخ‌های صحیح پس از چند ثانیه برجسته می‌شد که به آنها اجازه تقلب می‌داد. آنها در امتحان نمره بالاتری کسب کردند و همچنین در مورد عملکرد خود در آزمون‌های آینده اعتماد به نفس داشتند.

    مطالعه آناگرام: در این مطالعه از کلمات به هم ریخته استفاده شد و از شرکت‌کنندگان خواسته شد که به آنها پاسخ دهند. برای برخی از شرکت‌کنندگان، پاسخ صحیح پس از سه دقیقه ظاهر می‌شد. در طول نتایج آزمون، مشاهده شد که شرکت‌کنندگانی که می‌توانستند پاسخ‌های صحیح را ببینند، نمره بیشتری کسب کردند.

    مطالعه سواد مالی: در آزمون سواد مالی، شرکت‌کنندگان با سلب مسئولیتی مواجه شدند که آنها را در مورد صحت خود دچار تردید می‌کرد و اکثریت شرکت‌کنندگان به جای خودشیفتگی، خودارزیابی را انتخاب کردند و بدون تقلب شرکت کردند.

نتایج مطالعه:

افراد زمانی تقلب می‌کنند که هیچ انگیزه‌ی بیرونی مانند پول یا جایزه وجود نداشته باشد، بلکه پاداش‌های درونی، مانند احساس بهتر نسبت به خود، انگیزه آنهاست. شرکت‌کنندگان در گروه تقلب، در خودفریبی تشخیصی شرکت کردند و عملکرد خود را به خودشان نسبت دادند.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان