کشف دلایل تغییر نسل Z در مدیریت

خط سلامت: نسل زد (Z) به‌طور آگاهانه از مسیرهای مدیریتی میانه دوری می‌کند، زیرا این مشاغل را پر استرس، با پاداش کم و محدود در رشد شخصی می‌دانند، در نتیجه نقش‌های مدیریتی نیازمند بازنگری و تغییر هستند.

 کشف دلایل تغییر نسل Z در مدیریت

نسل z به دلایلی خاص، از مشاغل مدیریتی میانه دوری کرده و از پذیرش این نقش‌ها خودداری می‌کند. تحقیقات اخیر شرکت رابرت والترز، واقع در انگلستان، نشان می‌دهد که این تغییر روند، آگاهانه و طبق برنامه ریزی انجام می‌شود.

دوری نسل Z از مشاغل مدیریتی میانه

به گزارش خط سلامت مطالعات این شرکت نشان داده است که ۵۲ درصد از نسل Z (افرادی بین ۱۳ تا ۲۸ سال) معتقدند مسیر ارتقاء شغلی تا مدیریت میانه ارزش تلاش ندارد. در دیگر کشورها نیز این عدد متفاوت است، به عنوان مثال در فرانسه ۷۷ درصد، بلژیک ۴۲ درصد و سوئیس ۳۰ درصد به این نتیجه رسیده‌اند.

چرا نسل Z از مشاغل مدیریتی میانه اجتناب می‌کند؟

نسل Z به دلایل مختلف از پذیرفتن مشاغل مدیریتی میانه اجتناب می‌کند: ۶۹ درصد از آن‌ها به این دلیل که این مشاغل استرس زیاد و پاداش کم دارند. از دیگر عوامل تأثیرگذار، قدرت تصمیم‌گیری پایین (۱۸ درصد) و محدودیت در رشد شخصی (۱۱ درصد) می‌باشد.

طبق گفته‌های لوسی بیست، مدیر رابرت والترز، کارمندانی که وارد مشاغل مدیریتی میانه می‌شوند، با افزایش حجم کار و فشار برای رسیدن به اهداف روبرو می‌شوند، که این موضوع باعث می‌شود نسل جوان تمایلی به "بالا رفتن از نردبان شرکت" نداشته باشد.

چالش‌های مشاغل مدیریتی میانه

بر اساس نظرسنجی کاپترا در سال ۲۰۲۴، ۷۱ درصد از مدیران میانه اظهار کردند که دچار سردرگمی، استرس و فرسودگی شغلی هستند. این موضوع چالشی جدی برای نسل Z محسوب می‌شود که به مشاغل مدیریتی میانه نمی‌پیوندند.

نگرش نسل Z به رشد شغلی

هنگامی که از نسل Z پرسیده شد که چگونه می‌خواهند در شغل خود پیشرفت کنند، ۷۲ درصد از آن‌ها ترجیح می‌دهند به جای پذیرش مشاغل مدیریتی، بر "رشد شخصی و کسب مهارت‌های بیشتر" تمرکز کنند.

نرخ اخراج در مشاغل مدیریتی میانه افزایش یافته و در مقابل این نرخ در موقعیت‌های پایین‌تر کمتر است. شرکت‌هایی مانند گوگل، آمازون و متا بین سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ مشاغل مدیریتی میانه خود را کاهش دادند.

احیای مدیریت میانه

فقط ۱۴ درصد از نسل Z بر این باورند که ساختار سلسله مراتبی سنتی هنوز مناسب است. اما ۸۹ درصد از کارفرمایان معتقدند مدیران میانی نقش مهمی در سازمان دارند. بیست می‌گوید: "واضح است که مدیریت سطح متوسط همچنان یکی از بخش‌های اصلی هر سازمانی است و کارفرمایان باید استراتژی‌های خود را بازسازی کنند تا جذابیت بیشتری به همراه داشته باشند".

 

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان