به گزارش خط سلامت در این مقاله، ۷ موضوع حساس را که نباید از چت جی پی تی و سایر چت رباتها و هوش مصنوعی بپرسید یا با آنها به اشتراک بگذارید، بررسی میکنیم.
۱. اطلاعات شخصی خود را به چت رباتها ندهید
هیچگاه اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، شماره تلفن یا ایمیل خود را با چت رباتهای هوش مصنوعی به اشتراک نگذارید. این اطلاعات میتواند برای شناسایی شما یا پیگیری فعالیتهایتان مورد استفاده قرار گیرد.
۲. از اشتراکگذاری اطلاعات مالی خود خودداری کنید
اطلاعات مالی شامل شماره حساب بانکی، شماره کارت اعتباری یا شماره تأمین اجتماعی شما باید محفوظ بماند. به اشتراک گذاشتن این اطلاعات میتواند منجر به سرقت هویت یا پول شما شود.
۳. رمزهای عبور خود را در اختیار رباتها قرار ندهید
چت رباتها برای حفظ امنیت شما طراحی نشدهاند، بنابراین هرگز رمز عبور یا اطلاعات ورود به حسابهای آنلاین خود را با آنها به اشتراک نگذارید.
۴. اسرار خود را فاش نکنید
چت جی پی تی یک ماشین است، نه یک انسان. به همین دلیل نمیتوان به آن اعتماد کرد تا اسرار شخصی شما را نگه دارد.
۵. از مشاوره پزشکی از طریق چت رباتها خودداری کنید
چت رباتها هیچگاه جایگزین یک پزشک نمیشوند. بنابراین، نباید از آنها توصیههای پزشکی یا بهداشتی بخواهید و نباید اطلاعات سلامت خود را به اشتراک بگذارید.
۶. از ارسال محتوای نامناسب خودداری کنید
چت رباتها برای جلوگیری از اشتراکگذاری مطالب نامناسب طراحی شدهاند و اگر محتوای توهینآمیز یا خطرناک ارسال کنید، ممکن است برای همیشه از دسترسی به آنها محروم شوید.
۷. هر چیزی که نمیخواهید دنیا بداند را با رباتها در میان نگذارید
چت رباتها میتوانند اطلاعات شما را ذخیره کنند، و اگر آنها را با دیگران به اشتراک بگذارند، ممکن است چیزی را که نمیخواهید به عموم فاش شود، از دست بدهید.
اگرچه چت رباتهای هوش مصنوعی بهعنوان دستیارهای مفید و کارآمد شناخته میشوند، اما باید آگاه بود که حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات شخصی اهمیت بالایی دارد. در دنیای دیجیتال امروز، همیشه باید محتاط باشید و از اشتراکگذاری اطلاعات حساس و خصوصی با این تکنولوژیها خودداری کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است