رازهای تاریک مرد رمال: چرا آزار و اذیت پنج زن به بحران روانی تبدیل شد؟

خط سلامت: مرد رمال میانسالی که 5 زن را مورد آزار و اذیت قرار داده بود، پای میز محاکمه رفت.

رازهای تاریک مرد رمال: چرا آزار و اذیت پنج زن به بحران روانی تبدیل شد؟

مرد رمال میانسال پس از دستگیری تاکید داشت که قربانیان، خودشان برای برقراری رابطه با او اصرار داشتند.

به گزارش خط سلامت یک مرد 5 زن را به بهانه های مختلف، مرود آزار و اذیت قرار داده است و از آن ها سوء استفاده کرده اند.

مرد رمال دستگیر شد

مرد رمال مدعی شد شاکیان خودشان به برقراری رابطه با او تمایل داشتند.

مرد رمال که پنج زن را به بهانه‌های مختلف به خانه‌اش کشانده و مورد آزار قرار داده است پای میز محاکمه رفت.

متهم که مردی میانسال است دو همسر دارد. او به بهانه درمان بیماری و بخت‌گشایی، زنان را مورد آزار قرار می‌داد.

تعرض به زنان با همدستی هووها

اولین شکایت از سوی زنی بیمار به مأموران ارائه شد. این زن گفت: من به شدت بیمار هستم و پزشکان نتوانسته‌اند راه درمان مرا پیدا کنند. بیماری که به آن مبتلا هستم نادر است و هنوز راهی برای درمان‌ آن نیست. هر روز حالم بدتر می‌شد.

برای همین وقتی از دکتر‌ها ناامید شدم، سراغ رمال‌ رفتم. دوستم او را به من معرفی کرد و گفت چند نفری پیش او رفته و جواب گرفته‌اند. وقتی به خانه مرد رمال رفتم به من گفت که نیاز به انرژی‌درمانی داری و باید حتماً با انرژی خاصی تو را درمان کنم.

در جلسه دوم بود که به من گفت باید لباس‌هایت را دربیاوری تا انرژی به طور کامل به بدنت برخورد کند. بعد که لباس‌هایم را درآوردم این مرد نیت پلیدش را اجرا کرد و آنجا بود که فهمیدم دروغ‌‌های بزرگی به من گفته ‌است.

اظهارات این زن جوان تنها شکایت از مرد رمال نبود، دختر دیگری نیز به پلیس مراجعه کرد و گفت: من  ۳۹ ساله هستم و بختم بسته است. دیگران به من زخم زبان می‌زدند. وقتی پیش مرد رمال رفتم گفت می‌تواند به من کمک کند. او بعد از چند جلسه از من خواست لباس‌هایم را در بیاورم تا مهر بر دلم بنشناسند و بعد به من تعرض کرد.

پلیس مرد رمال را بازداشت کرد. این در حالی بود که سه شکایت دیگر نیز به مأموران داده شد. به این ترتیب مرد رمال در برابر اتهام تعرض به پنج زن قرار گرفت. او ابتدا همه چیز را منکر شد و گفت اصلاً شکات را نمی‌شناسد اما وقتی در برابر آنها قرار گرفت قبول کرد این زن‌ها را می‌شناسد.

بنابراین پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در جلسه بازجویی پنج شاکی زن حضور داشتند. آنها شکایت خود را مطرح کردند. مرد رمال که تا پیش از این همه چیز را منکر می‌شد گفت: اتهام را قبول ندارم. تجاوز نکردم و به این زن‌ها هم دروغ نگفتم.

آنها بعد از اینکه به خانه‌ام می‌آمدند با من احساس صمیمت می‌کردند و خودشان دوست داشتند که با من رابطه داشته باشند. من اصراری به داشتن رابطه نداشتم و اجباری هم در کار نبود.

مرد رمال گفت: من دو همسر دارم. یکی از آنها در افغانستان و یکی از آنها ایران است، اما همسرم که در ایران است به شدت بیمار است و من نمی‌توانم با او رابطه داشته باشم، به همین خاطر هم با زنان دیگر رابطه داشتم.

قضات شعبه ۱۳ دادگاه کیفری استان تهران که این پرونده را مورد بررسی قرار می‌دادند، ادامه رسیدگی را به بعد موکول کردند.

تحلیل روان‌شناختی مرد رمال میانسال 

مرد میانسالی که به اتهام آزار و اذیت پنج زن به محاکمه کشیده شده است، نمادی از یک مشکل عمیق‌ در روانشناسی فردی است. 

تحلیل شخصیت و اختلالات روان‌شناختی

مرد رمال میانسال به اختلالات روان‌شناختی مختلفی دچار است. یکی از اختلالات احتمالی می‌تواند اختلالات شخصیتی نظیر اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا اختلال شخصیت خودشیفته باشد. اختلال شخصیت ضد اجتماعی می‌تواند با ویژگی‌هایی مانند بی‌توجهی به حقوق دیگران و رفتارهای غیرقانونی مشخص شود، در حالی که اختلال شخصیت خودشیفته با نیاز به تأیید و نقص در همدلی همراه است. هر دو این اختلالات می‌توانند فرد را به سمت رفتارهای آزاردهنده و کنترل‌کننده سوق دهند.

مفاهیم قدرت و کنترل

رفتارهای آزاردهنده مرد رمال نیاز به قدرت و کنترل را نشان می دهد. این نوع رفتارها معمولاً از حس ضعف یا ناتوانی در زمینه‌های دیگر زندگی ناشی می‌شود. فرد ممکن است برای جبران این ناتوانی‌ها به آزار دیگران روی بیاورد تا احساس قدرت و تسلط پیدا کند.

تأثیر آسیب‌های گذشته

تجربیات گذشته فرد مانند آسیب‌های روانی یا مشکلات خانوادگی، ممکن است نقشی مهم در شکل‌گیری رفتارهای او ایفا کرده باشد. بررسی تاریخچه زندگی فرد و وقایع کلیدی که ممکن است به توسعه این رفتارها منجر شده باشد، می‌تواند به شناسایی علل اصلی کمک کند.

رسانه‌ها و فرهنگ

تاثیر رسانه‌ها و فرهنگ نیز نباید نادیده گرفته شود. تصاویری که در رسانه‌ها از قدرت و تسلط به نمایش گذاشته می‌شود، می‌تواند بر رفتار فرد تأثیر بگذارد. تحلیل این تأثیرات فرهنگی و اجتماعی نیز می‌تواند به درک بهتر مسئله کمک کند.

پیشگیری و درمان

برای پیشگیری از وقوع چنین رفتارهایی در آینده، نیاز است که اقدامات پیشگیرانه و درمانی مناسبی انجام شود. درمان روان‌شناختی، از جمله روان‌درمانی و مشاوره، می‌تواند به فرد کمک کند تا مشکلات روانی خود را شناسایی و حل کند. علاوه بر این، آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی برای ترویج احترام و همدلی نیز می‌تواند مفید باشد.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان